2777
2789
عنوان

ی سوال خیلی واجب دارم راجع ب همسرم میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست پیش بگیر 

بگو ها چیه نکنه چیزی میدونی ک من نمیدونم نکنه خودت نظر سویی داری ک فک میکنی بقیه هم مث خودتن بگو من ک دیگه جواب نمیدم ولی وای بحالت بفهمم جواب سلام زن داداشتم دادی ک خون ب پا میکنم ب همه میگم چش داری ب زنه 

انقد بگو یک دیگه غلط بکنه مرد مرد کنه😒

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شوهر منم مذهبی و حساسه.ولی اصلا رو مردای اطراف که شناخت کامل داریم حساس نیس.من با شوهرخواهراش خواهرزاده هاش شوهر خواهر خودم دومادای خواهرش حرف های معمولی میزنیم و کاملا عادی و اصلا بهم گیر نداده.ولی خب دوس نداره برا خرید و اینا که میریم با فروشنده خیلی حرف بزنم چون میگه ما اونو نمی‌شناسیم 

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

ببخشید ببخشید بی خود میگه یعنی چی من مردم تو زنی من جواب سربالا میدم.  اینا توجیه اگر خوبه برای شما هم خوبه اگر بده برا اونم بده . ضمنا توی جمع خانوادگی حرف زدن ایراد نداره شوهرت باید بره فکرش رو درست کنه 

ببخشید ببخشید بی خود میگه یعنی چی من مردم تو زنی من جواب سربالا میدم.  اینا توجیه اگر خوبه برای ...

میدونی کلا از زن داداششم خوشش نمیاد میگه خودشیرینه،ولی امروز به من گفت اگه شوهرخواهرت حرف اضافه زد بدم میاد گفت احوالپرسی و....اشکالی نداره،نمیدونم چرا از این باجناقش بدش میاد میگه پاچه خواهر😃