2777
2789

دیروز داشت شوهرم وسایلش رو جمع می‌کرد بره سرکار ،شهر دیگه کار میکنه،تو وسایلش ک ا،ن،د،و،م دیدم .حالم خیلی بده دیگه نتونستم باهاش خداحافظی کنم آمد بغلم کنه تحویلش نگرفتم ،نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم ،حالم خیلی بده

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیدونم چی بگم بهش ،دوست ندارم دیگه ببینمش حالم ازش بهم میخوره

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.

من با کلی سختی این زندگی رو ساختم ،این آقا بیکار بود دوازده ساعت میرفتم سرکار ،حالا که وضعش خوب شده شلوارش دوتا شده

چرا چیزی نگفتی

سلام عزیزم دیشب بهش پیام دادم بهش گفتم میگه مال دوستم هست من باورم نمیشه نمیدونم چیکار کنم