2777
2789
عنوان

خیلی سرد شدم ب دادم برسین

284 بازدید | 31 پست

سلام... 

من ی دوماهی هستش ب شدت خیلی سرد شدم طوری ک اصلا دلم رابطه نمخاد و زمانی ک هم ب اجبار شوهرم رابطه دارم هیچ لذتی نمی‌برم و خنثی خنثی جوری ک شوهرم میفهمه 

قبلا خیلی خیلی گرم بودم اما الان سرد شدم واقعا رو مخمه

راستی در حال اقدام هستم و هیچ زایمانی هم نداشتم

باردار نیستی؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

معاشقه زیاد

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگا کن من نمیدونم اعتقاداتت در چ حده ولیوتوصیه میکنم ی سرکتاب بگیر براخودت ببین چی شده ،هستن کسایی که میخان ی زندگیو نابود کنن ،من خودم یبار همیجور شدم بدون علت از شوهرم بدم میمد و دلم اصلا رابطه نمیخاس 

رفتم پیش سیدی نگاه کرد برام تا سیاهی روی کافور مرده گرفتن برام خداخیرش بده باطلش کرد وگرنه زندگیم میپاشید

نمیدونم میترسم بدتر بشه

نگا کن ،اونایی باید بترسن که دنبال خراب کردن و جدایی هستن ن تو عزیزم ،هر کیم میگه الکی گفته من خودم امتخان کردم هیچ اتفاقیم نیفتادع چون دنبال حروم نبودم