2777
2789
عنوان

لا تاری 2026

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 30 پست
همین سال 2024 هستش دیگه؟

بله هر سال هست 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان پس مرسی شما هم ثبت نام میکنی؟

بله

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بله

چرا از طریق برادرتون اقدام نمیکنین؟ 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

شرایطش چیه گلم؟؟؟؟؟برای ۲۰۲۵ از ۲۰۲۴ ثبت نام میکنن؟؟؟

شرایطش داشتن تمکن مالی به دلاره! 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

شرایطش چیه گلم؟؟؟؟؟برای ۲۰۲۵ از ۲۰۲۴ ثبت نام میکنن؟؟؟

زمان ثبت نام 2025 گذشت برا 2026 باید ثبت نام کنی شرایطش اینکه حداقل مدرکت دیپلم باشه نام کشوری که الان ساکنی عکس میخواد جنسیت خانم یا آقا تو گوگل بزنی شرایطش هست کامل زمان ثبت نام لا تاری 2026 اینطوری که دوستان گفتن مثل سال قبل مهر هست تا اواسط ابان

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
من سال پیش ثبت نام کردم قبول نشدم

ناراحت نشو ان شا الله اسمت درمیاد🌹🌹❤️ دعا میکنم براتون شما هم دعا کنید برام

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
چرا از طریق برادرتون اقدام نمیکنین؟ 

چون خیلی مصر نیستم

لاتاری بی هزینه است 

زحمت نداره 

و برادرم هاف برادر هستن