2777
2789

ما و همسرم همشهری نیستیم از هم دوازده ساعت فاصله داریم بعد ما تو شهر خودمون جشن عقد گرفتیم تو تالار ولی طرف داماد چون راه خیلی دور بود کلا شاید بیست نفرم نبودن

بعدش حالا الان توی تیر مادرشوهرم نوبت آرایشگاه گرفته که برم یه میکاپ سبک کنم لباس بپوشم تو خونشون یه جشن کوچیک بگیرن که فامیلاشون بیان 

ولی خب دوست ندارم لباس سفید بخرم چون باید کلی هزینه کنم و بعدم دیگه نمیتونم بپوشم 

میگم یه لباس رنگی بخرم مجلسی که بعدنم بتونم بپوشم ولی نمی‌دونم چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون تو خونه هست و خانوادگیه،مجلسیه پوشیده بگیر.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

والا من ی عروس خانومی دیدم ی کت و شلوار خیلی شیک پوشیده بود همه هم پسندیدن، لباس مجلسیم میتونی رنگای شادی مثل قرمز آبی کم رنگ سبز زمردی ولی بستگی ب رنگ پوستت و سلیقه خودت داره و جو و فرهنگ خانواده شوهرت

موهام بلند نیست آخه 

یه لباس پرنسس طور یا عروسکی ظریف بپوش نباتی و یا شیری 

یا رنگ های ملایم پاستیلی مثل سبز یا صورتی یا گلبهی خیلی روشن

این لباس ها رو چندبار دیگه میتونی بپوشی 

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤

اورال بگیر 

ولی خب مادرشوهرت داره دراصل برای شما ارزش قائل میشه که جشن میگیره بهتره باهم مشورت کنید لباست رو انتخاب کن بعد مثلا بگو مادرجون این لباس به نظرتون کدوم رنگش قشنگه چندتا رنگم که خودت پسندیدی نشون بده، ❤️

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

کی از خودت مهمتره؟ 

چندبار مگه تو این موقعیت قرار میگیزی که حاضر نیستی براش هزینه کنی؟ 

توقع شوهرتم نبر بالا از خودت با این کارات 

یه پیراهن مناسب جشن عقد بخر

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️