2777
2789

زیاد کل وقتم با پسرم میگذره

چند ساله است بچه ات؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

مثلا چندتا بالشت بگذارید بعد به بچتون بگید ما باید روی بالشت ها بمونیم و حرکت کنیم ( مثلا انگار توی کوه آتش فشانی هستید و اگه از این بالشت ها بیوفتید می‌بازید چون میوفتید توی آتیش و ... ) .

من بیا پسرخاله کوچیکام ( اونا کلاس اول و دوم ان اما من خودم ۱۸ سالمه که تقریبا ۲ ماه دیگه ۱۹ سالم میشه  ) بازی میکنم خیلی خوششون میاد . یا هواپیما یا قطار یا ... شبیه سازی میکنیم بازی میکنیم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶ سالشه. چه بازیایی میکنید

پسر من هفت ساله است 

لگو مینیاتوری براش خریدم با هم درست میکنیم.غروبا دوچرخه سواری میبرمش یا اسکیت،کتاب رنگ آمیزی هاش رو با هم رنگ میکنیم.از وقتی تمام حروف رو یاد گرفته اسم فامیل بهش یاد دادم.با هم بازی میکنیم به این بهانه املای کلمات رو هم یاد میگیره و سرعت عمل نوشتنش هم بالا میره

گاهی ماشین بازی کامپیوتری‌،اون با تبلت من با گوشی خودم وصل میشیم مسابقه میدیم‌.کلی بازی های رباتیک داره که اونا رو با هم درست میکنیم

میدونی بستگی به خصوصیات بچه داره،پسر من مثل بیشتر پسرا اهل فوتبال و توپ نیست.به بازی های فکری علاقه ی بیشتری داره.ببین به چی علاقه داره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم