2777
2789

لطفا" دقیق بخونید، ممنون.

۳۳ گرم و ۸۰ سوت  کل طلاهاس.

۹درصد اجرت و ۷ درصد سود که جمعا" میشه ۱۶ درصد.

فی طلا ۳۳۶۰۰۰۰تومان.

مبلغ کل شده ۱۲۸۵۰۰۰۰۰تومان .

مبلغ ۵۵۰۰۰۰۰۰تومان پرداخت کردم.

دوماه دیگه ۲۱ گرم ۸۰۰  سوت هم باید به نرخ روز  پرداخت کنم.

قرار نبوده چیزی روش بکشه. بگذریم که اولش ۳ میلیون بیشتر حساب کرده بود و بعداز چندساعت رفتم و ۳میلیون رو کم کردم(اولش زیر بار نمیرفت و به سختی قبول کرد)

اما

گویا من حواسم به پول پرداختیم نبوده.

امروز صبح که از خواب بیدارشدم یهو اومد تو ذهنم و حساب کردم دراصل من پول ۱۴ گرم و۲۵۰ سوت رو پرداخت کردم.

بنابراین من  باید ۱۸ گرم و ۸۰۰ سوت طلا برگردونم.

اما 

طلا فروشه ۲۱ گرم و ۸۰۰ سوت طلا خواسته!!!!!!!!

یعنی سه گرم اضافه تر!!!!!!!

چرا همچین اشتباهی کردم؟؟؟؟!!!!!!!! 

برین بهش بگین ولی کاش همون اندازه پولتون میگرفتین چون دوماه دیگه بخاین به روزبدین خوب شماضررمیکنی مطمئناگرون میشه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
برین بهش بگین ولی کاش همون اندازه پولتون میگرفتین چون دوماه دیگه بخاین به روزبدین خوب شماضررمیکنی مط ...

ازون نظر افزایش قیمت ضرر نمیکنم خب فکر میکنم همون زمان بقیشو خریدم.

اما اینگه ۳ گرم اضافه تر بگیره این مشکله.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازون نظر افزایش قیمت ضرر نمیکنم خب فکر میکنم همون زمان بقیشو خریدم. اما اینگه ۳ گرم اضافه تر بگی ...

اگه بعدحساب کردن سود واجرت اون۳گرم روبرات اضافه حساب کرده مطمئنابایدبرین وبگین دقیق حساب کنین بعدببرین

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔