2777
2789
عنوان

پیام محبت آمیز برای هسر!

153 بازدید | 13 پست

بعد از سه ماه دوریو قهر از خانومم که خیلی جدی قصد طلاق داره... پریشب با ی شماره دیگه براش یه پیام منطقی  طولانی دادم و خدارو شکر بلاک نشدم. امشب بعد دوروز میخوام پیام دومو بدم. ب نظرتون محبت آمیز بشه یا زوده؟ نمیدونم واکنشش چیه؟ محبت آمیز بشه؟ نتیجه عکس نمیده؟😑 برای زنی ک از ادم تنفر پیدا کرده بود تو یه همچین موقعیتی پیام محبت آمیز چجوری میشه؟

تجربه نشون داده محبت آمیز شه یهو نتیجه عکس میده و بلاک میشید

خیلی زیرپوستی ابراز نگرانی کنید و حالشو بپرسید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به شما

حتما اینکارو انجام بدین

ابدا تاثیر عکس نمیده

همسرتون الان نیاز داره که توجه و محبت و دلتنگی شما رو ببینه

باورکنید خیلی مشتاقه ببینه که دلتنگش هستین

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
تجربه نشون داده محبت آمیز شه یهو نتیجه عکس میده و بلاک میشید خیلی زیرپوستی ابراز نگرانی کنید و حالش ...

موندم ب خدا. تونستم حرفای منطقیو بهش برسونم. خدارو هزار مرتبه شکر. از هیچکسم حتی خانوادش حرف شنوی نداره. حاضر نبود باور کنه مشکلات حل شدن. از ی طرف فرصتی ام ندارم هفته دیگه جلسه اول دادگاهه. حق طلاقم داره وکیلم گرفته خلاصه اوضلع خییلی بیریخته. هرجور هر متنی نوشتم فقط حالشو بپرسم بااز احساسی شد. دگ چاره ای ندارم. از ی طرفم خودش میدونه تو دل من چ خبره. فقط ناراحت ی چیزای دگ بود ک حل شدن الان. با همه این شرایط بازم احساسیش نکنم؟ صداقت جواب نمیده ینی؟

تا علت طلاق چی باشه 

خلاصه بخوام بگم 🤔 سر یه مشکلی ک من داشتم دچار نا امیدی خستگی و در آخر تنفر و ی چیزی تو مایه طلاق عاطفی شد. چند روزی ک من نبودم وسایلشو جمع کرد رفت. جوری رفت ک هیچ نشونه ای نزاره از خودش. با همه اینا هرررچیزی ک ناراحتش کرده بودو برطرف کردم. از ۷۰ جاهم للاک شدم هیچ دسترسی ام بهش نداشتم. تا چند شب پیش ک بالاخره تونستم پیام بدمو بلاک نشم

آفرین به شما حتما اینکارو انجام بدین ابدا تاثیر عکس نمیده همسرتون الان نیاز داره که توجه و محبت و ...

از همه اینا خبر داره. فقط روش من برا جلو رفتن اشتباه بود. تا اینکه ایرادارو برطرف کردم. با اینوه نمیخواست متوجه شه مشکلی وجود نداره بهش بزور پیام فرستادم منطقی توضیح دادم. خدارو شکر ی فرصت دگ برام جور شد ادامه بدم. 🙂 برام دعا کنید🙏

از همه اینا خبر داره. فقط روش من برا جلو رفتن اشتباه بود. تا اینکه ایرادارو برطرف کردم. با اینوه نمی ...

من تاپیکاتو خوندم

اول اینکه باور نمیکنم بخاطر قرص خواب کمپ رفته باشی

احتمالا یا متادون مصرف میکنی یا ترامادول...

که من کاملا بهش حق میدم بزاره و بره

شمامواقعا باید ترک کنی واسه همیشه که البته ترک کردنم سخته....

آروم آروم پیش برو فقط بگو یه چندماهی عقب بنداز تا تصمیم درست رو بگیریم

من تاپیکاتو خوندم اول اینکه باور نمیکنم بخاطر قرص خواب کمپ رفته باشی احتمالا یا متادون مصرف میکنی ...

هیچکس باور نمیکنه. ولی هر قسمی بگید همینجا حاضرم. خلاف سنگینم قرص خواب بوده تو زندگیم😑. هرچند سر همونم خیلی خرابکاری کردم. الان حتی یه اسمارتیسم نمیخورم. از هرر قرصی منع شدم. حتی برا اینکه خودمو ثابت کنم با تو جلسات ان ای شرکت میکنم😁 تا این حدد. کمپم رفتم خود مسئول اونجا گفت نمیتونم ب خاطر این تورو اینجا نگهدارم یه چیزای دگ اضافه کرد بهشون گیر ندن. خلاصه هر کاری بگید کردم تا چیزی ک الان هستم بشم.