2777
2789
عزیزم شما میتونی یکم به من زبان ژاپنی یاد بدی؟  به نظرت میشه مجازی یاد گرفت؟  خوبه؟  ...

بله مجازی میشه یاد گرفت، من خودم کلاس حضوری نرفتم هیچوقت. 

زبان سختیه و اگه علاقه نداشته باشین پیشرفت نمیکنین. فقط با علاقه و تمرین زیاد میشه یاد گرفت. 

چی یاد بدم دقیقا؟ 😅

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
بله مجازی میشه یاد گرفت، من خودم کلاس حضوری نرفتم هیچوقت.  زبان سختیه و اگه علاقه نداشته باشین ...

😂نمیدونم که شرایط تون چجوری هس؟ 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂نمیدونم که شرایط تون چجوری هس؟ 

سطحتون صفره؟ این آیدی منه، تلگرام اگه دارین بهم پیام بدین aoinegai@ یه دوره‌ی آفلاین برای سطح صفر داریم ضبط میکنیم با همسرم، احتمالا تا قبل از تیر کلاس‌هاش برگزار بشه. براتون جلسه‌ی اول رو میتونم بفرستم وقتی ضبط تموم شد 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
سطحتون صفره؟ این آیدی منه، تلگرام اگه دارین بهم پیام بدین aoinegai@ یه دوره‌ی آفلاین برای سطح صفر دا ...

هزینش چطور هست؟ 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

هزینش چطور هست؟ 

معلوم نیست عزیزم، هنوز تصمیم نگرفتیم. دوره مقدماتی احتمالا کمتر از چهارصد تومان باشه ولی. چهارده الی شونزده جلسه تدریسه، موارد آموزشیش زیاده. اگه مایل بودین تلگرام بهم پیام بدین، بعدا هم جلسه‌ی اول رو میتونم رایگان براتون بفرستم هم توضیحات سرفصل‌ها و اینکه قراره چه چیزهایی یاد بگیرین. فعلا درگیر ضبط و جزوه نویسی هستیم

معلوم نیست عزیزم، هنوز تصمیم نگرفتیم. دوره مقدماتی احتمالا کمتر از چهارصد تومان باشه ولی. چهارده الی ...

حتما عزیزم بهتون پیام میدم 

معلوم نیست عزیزم، هنوز تصمیم نگرفتیم. دوره مقدماتی احتمالا کمتر از چهارصد تومان باشه ولی. چهارده الی ...

تلگرامم کار کرد پیام میدم فعلا فیلترم وصل نمیشه

تلگرامم کار کرد پیام میدم فعلا فیلترم وصل نمیشه

باشه عزیزم، خواهش میکنم ❤️

منطقی تره  یه شخصیت  معروف دائم دورش پر از طرفداره  تایمش  دست خودش نیست  ...

چی بگم 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
من سالهاست مهاجرت کردم  حدود چن سال با یه والیبالیست رابطه داشتم  خیلی سخت بود خیلی  ...

جه حسی داشتی 🥲 منم خیلی دوست دارم تجربه کنم یه دوست پسر والیبالیست داشته باشم ببینم زنگی باهاش چجوریه😂

همه دوستای پر تلاش نی نی سایتی دور هم جمع شدیم😍😍😍😍🤩😲🥳

یک گپ نی نی سایتی که باهم داریم همه رباتای کسب درآمد دلاری رو می‌زنیم رفع اشکال میکنیم🤗😍

تو هم دوسداشتی بیا😘 ربات کتیزن گربه هم امروز ده دلار گ.ردونه شانس گذاشته😍☺️

لینک کانال تلگرامی

poldaribesabkejadid

لینک گروه

batbazan1403

بیاین دور هم باشیم😚😚از دوستاتون جا نمونی🥳🥳

جه حسی داشتی 🥲 منم خیلی دوست دارم تجربه کنم یه دوست پسر والیبالیست داشته باشم ببینم زنگی باهاش چجور ...

😂حس جالبی بود 

ولی خب من به چشم یه والیبالیست بش نگاه نمیکردم 

یه ادمی بود مثل خیلی کسای دیگ 

زندگی مثل دوربین عکاسی میمونه روی مسائل مهم زوم کن و از لحظات خوبت عکس بگیر. نکات منفی رو بهبود بده و اگه کارِت خوب پیش نرفت ... کافیه یه عکس دیگه بگیری!️🩵✨                                                      به قول مولانا:«هر چیزی در خیال بگنجد واقع است»پس تصورش کن:)✨                                       - نه ت‍‌قدی‍‌ره- نه قسم‍‌ت- ن‍‌جنگ‍‌ی،نمی‍‌رسی✨💪🏻