2777
2789

تو ی قسمتBoost ی علامت موشک اومده ×2 اون واس من چرا فعال نمیشه با اینکه ربات فعال کردم بازم سکه هام اونقدری زیاد نمیشه واس شمام اینجوریع

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه‌ها شما همستر هم دارید

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

کاش یه نفر بیاد زیرمجموعه من

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

آره من دنبال یه زیر مجموعه هستم

اون‌موشک‌از مدله ی پلاتینیوم فعال میشه برای فعال کردنش هم باید یک‌توکن ارز دیجیتال بدی .هرچی سکه زدی ۲برابر میشه..کلا تحلیل گرای تپ سواپ اینو قبول ندارن‌میگن انجام‌ندید

اون‌موشک‌از مدله ی پلاتینیوم فعال میشه برای فعال کردنش هم باید یک‌توکن ارز دیجیتال بدی .هرچی سکه زدی ...

ینی از جیب خودمون؟😐

اوکی مرسی❤️

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈