2777
2789

مرورگرم خراب شده ترو خدا یکی سریع بگه

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

امارات بیجا کرد.

ابوموسی 

تنب کوچک 

تنب بزرگ

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
امارات بیجا کرد. ابوموسی  تنب کوچک  تنب بزرگ

ممنون.جالبش اینجاست چین هم ازشون حمایت کرده

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون.جالبش اینجاست چین هم ازشون حمایت کرده

و اسد بی چشم و رو!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

شنيدم نظاميه و جز بومي ها توريست و مهاجر نميتونه بره ، اگه مثل كيش و قشم ازاد ميذلشتن و الان سكنه از همه نقاط ايران داشت بهتر نبود؟ البته واقعا جزئيات رو نميدونم و سوال شد برام صرفا🤔

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
قراره سکنه ببرن و مردم توش ساکن بشن

خدا كنه ، نميدونم چرا تا الان نكردن ، چون تو خليج فارسه خيلي ميتونه توريست داخلي بره و بياد، كيش ديگه اشباع شده  

اخه دور هم هست از ساحل حدیدا میخوان هر ۳ رو جزیره شهروند نشین دار کنن

عالي ميشه👏🏻👏🏻👏🏻اميدوارم سريع تر بكنن 

الان بحرين رو از قبل از قرن ١٩ انگليس مهاجر عرب اورد ساكن كرد در حاليكه مردم عاديش عرب زبان نبودن و فارسي تو كوچه بازار حرف ميزدن ، ولي همون مهاجرينش شدن خلفاي عرب و همونا هم ساز مخالف زدن ، كلا سكنه مهم هستن وقتي اينجا سكنه نداره و يا چند نفر بومي هستن زور اون عربستاني ها ميرسه ، بايذ راهو باز كنن ايراني بره بياد مثل قشم و كيش