2777
2789

کجا میشه بفروشیم میدونم

کافی نت انجام میدن ؟ ببریم سرمون کلاه نره

اخه  نگاه کردمم انقد پیچیده بود نایت کوین فروختنش زیاد چیزی دستگیرم نشد ی اشتباه کنی پریده پودر شده چجوری میفروشین نایت کوین رو.. 😕

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈

بذار به پُل برسیم، بعد فک میکنیم که چجوری باید ازش رد شیم 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بذار به پُل برسیم، بعد فک میکنیم که چجوری باید ازش رد شیم 😁

من بیشتر درگیر اینم چ کنم بعدش کسیم نیس بیاد ماهر باشه بگه فلان کار کن خونه هم ک قبول ندارن کلا😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه نصب کردم چیکار کنم سکه هام زیاد شه تاریخ گوشی رو جابجا کردم زباد شد اما وقتی درست کردم باز پری ...

هزار بار ت یوتیوب گفتن انجام ندین اینکارو کار بیهوده ای هستش.

بایسی پروفیتت ببری بالا

هزار بار ت یوتیوب گفتن انجام ندین اینکارو کار بیهوده ای هستش. بایسی پروفیتت ببری بالا

چطوری ببرم بالا 

کارتارو جور کردی؟

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

چطوری ببرم بالا  کارتارو جور کردی؟

اره من بیشتر سکه هام خرج میکنم  پروفیت م زیاد میکنم چون با ضربه زدن ب صحفه چیزی گیرمون نمیاد 

اره من بیشتر سکه هام خرج میکنم  پروفیت م زیاد میکنم چون با ضربه زدن ب صحفه چیزی گیرمون نمیاد&nb ...

یه تایپک داشتم‌ میخوندم الان 

همچین بی جهتم نمیگفتا چی پشت این قضیس که بخان پول بدن بهمون راستش من یخورده ترسیدم

بعد واسه افزایش پروفیت کدوم کارتو باید خرید؟

تو قسمت mine ببین کدوم کارت سود بیشتری بهت میده اونو بگیر. من اینکارو میکنم نوشته خودشون مثلا ۷۰۰ سکه میگیرم ازت بابتش ۲۰۰ میدم هر ساعت مثلا میگم. اینجوری بعد کارت های روزانه ۵ میل رو گرفتی؟

یه تایپک داشتم‌ میخوندم الان  همچین بی جهتم نمیگفتا چی پشت این قضیس که بخان پول بدن بهمون راست ...

ولی یادت باشه قبلا خیلیا نایتکوین بازی کردن فروختن مشکلی هم پیش نیومد

ولی یادت باشه قبلا خیلیا نایتکوین بازی کردن فروختن مشکلی هم پیش نیومد

دو به شکم میگم ولش کنم و اگه راست باشه چی

اطلاعات کوشی نگیرن یا شماره حسابی ک وصل میکنی بعدا پول ازش نگیرن