2777
2789
عنوان

چکار کنیم موکت جیشی حلال بشه؟

205 بازدید | 15 پست

پسر ۶ ساله ام دیشب کلی هندونه خورده بود همین الان از خواب پا شد خشتکشو گرفته بود گفتم جیش داری گفت آره بردمش دم دستشویی بعد برگشت توی اتاق صداش زدم نیومد رفتم توی اتاق دیدم شلوارشو کشیده پایین داره جیش میکنم وسط اتاق روی موکت 😭😭😭😭😭 توی خواب بود اصلا نفهمید چکار میکنه...گفتم چکار میکنی زد زیر گریه 

بخدا همین امشب این اتاقو کلا زیرو رو کرده بودم تمیز و مرتب شده بود 😪

حالا چکار کنم حلال بشه کلی وسیله سنگین روی موکته و خیلی هم بزرگه نمیتونم ببرم بشورمش 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

اگه روش نماز نمیخونید روش به چیزی بنداز ک فقط پاتون برخورد نکنه و خشک شد فقط یادت باشه نماز  نخون و تو فرصت بهتر بشورش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا باید بشوریش یا یه چیزی فعلا بندازی روش

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

یادمه مامانم از جایی که میشد فرش و موکت رو بلند میکرد ؛ زیرش لگن میذاشت و شلنگ بلند میکشید و اروم اب میریخت روش و با دست میشست … اشکال نداره بچس 

مامانم حتی یک بار به خاطر جیش دعوا نکرد کسیو 

حتی شده بود بچه های فامیل میومدن اصلا عصبانی نمیشد :)

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
یادمه مامانم از جایی که میشد فرش و موکت رو بلند میکرد ؛ زیرش لگن میذاشت و شلنگ بلند میکشید و اروم اب ...

فکر خوبیه مگر اینکه همین کارو کنم وگرنه نمیشه کل موکتو ببرم بیرون .ولی این از تشت هم کمشه جیشش فشاری بود

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
بجز شستن راه دیگه ای نداره؟

همون قسمت رو بلند کن ی است بزرگ بزار زیرش چند بار آب بریز بعد هم سه بار آب بریز روش حلال میشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده