2777
2789
محمد برمیگرده بهت

وای از کجا فهمیدی رفته ؟؟😅یه طوری گفتم ک فک کنی کراشمه ولی واقعا رفته از پیشم تو رابطه بودیم 🥲کی برمیگرده به نظرت؟ خودش پیام میده یا خودم پیام بدم؟

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای از کجا فهمیدی رفته ؟؟😅یه طوری گفتم ک فک کنی کراشمه ولی واقعا رفته از پیشم تو رابطه بودیم 🥲کی ب ...

انگار مشکلاتی داره و یه چی بینتون شده صحبت می‌کنید برمیگرده ولی دلش یجوریه الان

نه شاید اگه خوب پیش بره حس میکنم بخونی اره عالی

@آشین سلام عزیزم من معلم چه رشته ای میشم؟کسی که اول اسمش ج داره به من پیام میده یا نه؟من چه زمانی ازدواج می کنم با چه کسی؟مرسی عزیزم

انگار مشکلاتی داره و یه چی بینتون شده صحبت می‌کنید برمیگرده ولی دلش یجوریه الان

اره زندگیش ک پر از مشکله .کاش پیام بده بهم زودی .به نظرت چند وقت دیگه برمیگرده ؟؟

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
@آشین سلام عزیزم من معلم چه رشته ای میشم؟کسی که اول اسمش ج داره به من پیام میده یا نه؟من چه زمانی از ...

انشالله که قبولی یا انگار شدی

نمیدونم چه رشته ای ولی زندگی آرومی خواهی داشت خودت تایپ رسمی داری ازدواج ات هم عالی میشه