یه زمین داشتیم چند سال پیش خریدیم قولنامه ای هست اون محدوده همه زمیناش قولنامه ای حالا ما چند روز پیش به یکی از فامیلامون که تو کار خرید و فروش و جور کردن مشتری هست سپردیم زمین مارو بفروشه حالا امروز زنگ زد که زمینتون دارن میسازن !!!!همسرم با عجله رفت ببینه چی به چیه؟ ما به خاطر کار همسرم یه جای دیگه زندگی میکنیم یه شهردیگه زمینم یه شهر دیگس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻