2777
2789

سنو انومالی 19هفتگی انجام دادم یه کیست تو سر بچه دید شد که به متخصص زنان نشون  دادم منو اکو قلب فرستاد اکو قلب انجام دادم خدارو شکر خوب بود ولی تو برگه سنو زده بودن باید انومالی تکرار بشه ولی بهم نگفت کی برم بدم کسی تجربه ای نداره

مامان فسقلی جون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اونه که من موقع غربالگری دوم جنینم مشکوک به سندروم داون بود،و فرستادنم آمینوسنتز،و خداروشکر مشکل ...

اره همون غربالگری دوم من اکو هم  انجام دادم الان فقط تکرار سنو مونده خیلی استرس دارم واسش دعا کنید کیست جذب بشه

مامان فسقلی جون 
عزیزم ببین تایم مناسب سونوی آنومالی تا هفته چند هستش،تازه به دکترت زنگ بزنی بپرسی که بهتر راهنماییت ...

دکترم فقط نوشت مشخص نکرد چند هفته دیگه برم 

مامان فسقلی جون 

ببین یادم نیست درست،مال سال ۱۴۰۰ بود،اما احتمال سندروم دان دادن،اون موقع میگفتن سلفری زیاد دقیق نیست،من آمینوسنتز مردم و حدسی که میزنم اینه که تو تاریخ درست نرفتم یعنی دیر رفتم اونم واسه این که تاریخ دقیق اولین روز آخرین پریودمو  دقیق نمیدونستم و خوب این تاثیر داره توی نتیجه