2777
2789
عنوان

بیاید ببینید توی دیوار چی دیدم!

647 بازدید | 20 پست

داشتم همینجوری برای سرگرمی توی دیوار شهرمون میچرخیدم که دیدم یکی واسه کناب جادوگریشو واسه فروش گذاشته بود 😂😂

میخواستم بهش بگم اگه به درد میخورد که مجبور نمیشدی بفروشیش و حتی اصلا دلت نمیومد که از دستش بدی!

عکسشو الان میذارم!

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا آگهی هایی تو دیوار میزنن که واقعا تعجب آوره

میگم مگ میشه یه نفر حتی مسخره ترین چیزهارو  که قیمت خاصی هم‌نداره،برای فروش آگهی کنه؟ یا کسی اونو بخره؟

بحث نیاز و اینا نیستا مثلا یکی رو میشناسم خیلیی ثروتمندن ولی چیزایی رو تو دیوار میخواد بفروشه که مغزم سوت میکشه

آخرین بار یه شیشه مربای کوچیک  که تازه مرباشو خورده بودن، برای فروش گذاشته بود:/

میترسی کتاب جادو هم بره گوگل شناسایی بشی؟ 

نه کاری نمیکنم که از شناسایی شدن بترسم. نتم ضعیف بود. ولی شما چه آدم تو ذوق زن و البته عجولی هستید!

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸
بعضی وقتا آگهی هایی تو دیوار میزنن که واقعا تعجب آوره میگم مگ میشه یه نفر حتی مسخره ترین چیزهارو &n ...

😂😂😂😂😂

من یه بنده خدایی رو دیدم یه لنگه کفشو گذاشته بود آخه بدرد کی میخوره یه لنگه کفش😂😂😂😂

بعضی وقتا آگهی هایی تو دیوار میزنن که واقعا تعجب آوره میگم مگ میشه یه نفر حتی مسخره ترین چیزهارو &n ...

بازیه کثیفیه ولی بعضیا منظور دارن🙂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

نه کاری نمیکنم که از شناسایی شدن بترسم. نتم ضعیف بود. ولی شما چه آدم تو ذوق زن و البته عجولی ه ...

قیمتش چنده ؟

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .