2777
2789
عنوان

علاـٔم آپاندیس لطفا بیاین

56 بازدید | 10 پست

سلام من شب یک شنبه دو پهلوم و کمرم درد می کرد بیشتر سمت راست پهلوم بود بعد کم کم همه دردا رفت سمت راست و رفتم دکتر گفت سنو کن  احتمال کیستت پاره شده رفتم سنو گفت مشکوک به اپاندیسی اما تو سنو بیشتر وقتا مشخص نمیشه برو دکتر جراح دکتر جراح هم که نبود بخاطر تعطیلات اومدیم خونه الان وقتی خم و راست میشم و دست میزارم روش خیلی درد میکنه در حد مرگ نمی دونم. چه غلطی کنم الانم بدن درد دارم به نظرتون اپاندیسه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره احتمالش زیاده برو اورژانس بیمارستان  شاید هم سنگ کیسه صفرا باشه  اورژانس که بری دیگه ...

رفتم اورژانس گفت اپاندیست کمی التهاب داره اما نیازی به دکتر جراح و فلان. نیست اگه دردت بیشتر شدو استفراغ کردی بیا و سنو کردم گفت مشکلی نیست فقط مشکوکی و التهاب داره

رفتم اورژانس گفت اپاندیست کمی التهاب داره اما نیازی به دکتر جراح و فلان. نیست اگه دردت بیشتر شدو است ...

اخه آپاندیسیت رتروسکال داریم تو سونو هم مشخص نمیشه فقط با آزمایش WBC مشخص میشه اگر بالا باشه باید جراحی بشی 

اخه آپاندیسیت رتروسکال داریم تو سونو هم مشخص نمیشه فقط با آزمایش WBC مشخص میشه اگر بالا باشه باید جر ...

مامانم خیلی اسرار کرد واسه آزمایش اما دکتره گفت لازم نیست😑

مامانم خیلی اسرار کرد واسه آزمایش اما دکتره گفت لازم نیست😑

من خودم پزشکم همچین موردی بیاد زیر دستم قطعا اولین کار یه آزمایش CBC diff و AST ALT رد میکنم این از سهل انگاری اون آقا بوده