2777
2789

من الان ۵ روزه ابدو کردم

درن هامو دراوردم

کلی ویتامین و یه چرک خشک کن و یه مسکن میندازم

بخیه رو چطوری تمیز نگه دارم ک خدایی نکرده چرک نکنه؟ و زودترخوب بشه

رفتی حمام  بعدش سشوار بگیر روی بخیه ها 

قند شکر  کمتر بخور 

مبارک 

ابدو همون شکم پهلو میشه؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه گن باید اکثرا تنم باشه

چقد هزینتون شد؟

درد داشت؟

لیپو ماتیک بهتر نیست؟

چربی ب اسن هم زدید؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

به سلامتی خوشتیپ😊😊خیلی درد نمیکنه؟میتونی راه بری کارهای شخصیتو انجام بدی

ممنونم

درد که دارم مخصوصا حموم رفتم تا پنج دیقه ضعف کردم اومدم دراز کشیدم

ولی قابل تحمله

چقد هزینتون شد؟ درد داشت؟ لیپو ماتیک بهتر نیست؟ چربی ب اسن هم زدید؟

حدودا ٧۰ دکترشد

اره اولش الان بهترم فقط شکمم بی حسه بدم میاد

نمیدونم..شکم من اویزون بود بالیپو نمیشد

نه نزدم

حدودا ٧۰ دکترشد اره اولش الان بهترم فقط شکمم بی حسه بدم میاد نمیدونم..شکم من اویزون بود بالیپو نمی ...

مبارکه

کیفشو ببر

از بخیه فقط میترسم مراقبت هاشومیخوام

میگم شکر قند کم بخورید 

با سشوار خشکش کن 

استرس نداشته باش 

سلام عزیزم ببخشید ی سوال داشتم ازتون میخواستم ببینمبرای پسرتون چ داروامپولایی استفاده کردیدمیشه بگید 

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥