2821
2789

یکیو انداختی سرم مسیر زندگی طوری پیش رف عاشقش شدم حالا باید تو کت و شلوار دومادی پیش یکی دیگ ببینم

مگ من چیکار کرده بودم ک لایق این بودم ۱روزه شنیدم ولی لب به هیچی نزدم نه خوابیدم بخدا لج نکردم نه میلم میکشه نه خوابم میاد فقط بی حسم یکم گریه میکنم یکم آروم میشم رو دلم سنگینی میکنه انگار یکی قلبمو گرفته تو دستاش داره فشار میده 

بدتر از اون حس درک نشدنه مامانم میدونست حالا مسخرم میکنه ک این ادا ها يعني چی آدم مگ میتونه یکیو دوس داشته باشه ک اون خاستگاریش نیومده من چطور بهش بفهمونم دل صاب مردم دست خودم نبود خیلی تلاش کردم افسارشو بکشم نشد ک نشد😭😭😭😭💔💔

خدایا نه میتونم بهت بگم جونمو بگیر چون دلم برا خانوادم میسوزه

ولی کمرم شکستا فقظ خودت میدونستی چقدرررررر دوسش دارم چقدر التماستو کردم هر نذری کردم به هر دری زدم ولی ندیدی نشنیدی لااقل حالمو خوب کن بقران با این حال برم جلو یچیزیم میشه ها

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میفهممت منم یک هفتس گفت نمیخامت دیگه دارم دق میکنم میخام خودمو بکشم اصلا نمیتونم دنیارو تحمل کنم

دقیقا بخدا دیگ نمیتونم هیچیو تحمل کنم 

میدونی منو محل نمیذاشت خودمو آروم میکردم میگفتم خجالتیه نگو به چشش نمیومدم ولی اون موقع ها باز بهتر بود وضعیتم گریه میکردم ولی روزنه امیدی ته ته دلم بود بخدا الان فقط خون گریه میکنم

کاش مصلحت این نبود کاش مصلحتم تو ۳ سال انتظار و عذاب  حالا هم یه عمر با فراق همیشگیش زجر کشید ...

خدا میدونه چی بهتره شاید اگه میومد میرید تو ایندت الان یکی دوماه حالت خرابه اونموقه میشد ی عمر

پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن💗☀️🌱🕊

دقیقا بخدا دیگ نمیتونم هیچیو تحمل کنم  میدونی منو محل نمیذاشت خودمو آروم میکردم میگفتم خجالتیه ...

عزیزمممم🥲🥲میفهمم چی میگی خیلی سخته 

برای منم رفته با یکی دیگه

همه میگن ول کن لیاقت نداشت.. از اون بهتر میاد.. ولی این حرفا همش چرت و پرته مگه چند بار قلب آدم یه چیزیو اندازه جونش میخاد 

خدا میدونه چی بهتره شاید اگه میومد میرید تو ایندت الان یکی دوماه حالت خرابه اونموقه میشد ی عمر

ولی باز حسرت یکبار بغلش یا یکبار دستشو گرفتن به دلم نمیموند با اینک ازش سرتر بودم ولی حاضر بودم همه جوره کنار بیام باهاش ولی ندید منو💔

ولی باز حسرت یکبار بغلش یا یکبار دستشو گرفتن به دلم نمیموند با اینک ازش سرتر بودم ولی حاضر بودم همه ...

بمیری براش میرینه برات این ی قانونه همه پسرا همینن😂

گورباباش یکی دیگه عزیزم حالااا انقد راه داری

پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن💗☀️🌱🕊

عزیزمممم🥲🥲میفهمم چی میگی خیلی سخته  برای منم رفته با یکی دیگه همه میگن ول کن لیاقت نداشت.. ...

دقیقااا

من هر جور خاستگاری برام اومد بقران نتونستم به هیچکدومشون دو روزم فکر کنم حتی خیلییییی بهتر از این بود شرایطشون ولی چشم همه جا اونو میدید باهاش زندگی میکردم تو ذهنم ۳سال حالا وقتی تصور می‌کنم با یکی دیگ باشه دست اونو بگیره بوسش کنه اون لحظه هایی ک هر لحظه آرزوشو کشیدم یکی مفت زندگی میکنه

خوشگل نیستم ولی حداقل از اون دختره چیزی کم نداشتم چطور تونست چطور شد😭😭😭

بمیری براش میرینه برات این ی قانونه همه پسرا همینن😂 گورباباش یکی دیگه عزیزم حالااا انقد راه داری

کاش میتونستم دو دقیقه اشکامو پاک کنم و اینو به قلب بی صحابم بفهمونم ولی نمی‌فهمه من کل زندگیمو بخاطر بهم زده بودم از رشته دانشگاهی بگیر تا خانواده....

هر کی بهم یه تیکه انداخت ولی محل نمیذاشتم خیالش حتی برام شیرین تره از زندگی الانم🖤

دقیقااا من هر جور خاستگاری برام اومد بقران نتونستم به هیچکدومشون دو روزم فکر کنم حتی خیلییییی بهتر ...

اروم باش فداتشم🖤🖤 تو الان کاملا همدرد منی  

منم‌هیشکیو نداشتم بهش بگم فقط جلوی دوستم زنگ زد گفت دیگه نمیخام باهات باشم الانم زندگیم به روال خودش برگشته انقد ضایع شدم ک نگووووو

دعوایی چیزی شد بین شما که جدا شدین؟ 

کاش میتونستم دو دقیقه اشکامو پاک کنم و اینو به قلب بی صحابم بفهمونم ولی نمی‌فهمه من کل زندگیمو بخاطر ...

اسی من توام یا تو منی؟ انقد گریه کردم چشمام باز نمیشه 

همش میرم عکس میخونم اهنک گوش میدم میرم توی رویا ولی نمیتونم باور کنم نیست الان ب یکی دیگه میگه دخترم :))

اروم باش فداتشم🖤🖤 تو الان کاملا همدرد منی   منم‌هیشکیو نداشتم بهش بگم فقط جلوی دوستم زن ...

مگ گناه ما چی بود

آسمون خیلی بهم ریخته اینجا انگار داره طوفان میاد فقط بهش میگ قربونت برم تو که زمین و زمان و تو دو دقیقه اینطوری بهم ریختی یعنی نمیتونستی دل اونم نسبت به من به رحم بیاری من فقط دوسش داشتم از ته ته ته دلم🖤

ن نتونستم مستقیم حتی بهش بگم همیشه خودمو میکشم بهش بفهمونم اونم بهم محل نمیذاشت میگفتم حتما خجالت میکشه یا چون زیادی مغرور بود می‌ترسه غرورش بشکنه نه بشنوه الان چندین ماهه داره به یه دختر دیگ التماس میکنه اون آدم مغرور😅

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز