2777
2789
عنوان

کنکوری های ۱۴۰۳ و به بعد بیان

462 بازدید | 59 پست

سال ۱۴۰۳ که قطعی تاثیر معدله

ولی اونایی که میگن نهایی خیلی خوبع واقعا متوجه جزئیات نیستن که کل دبیرا و دانش اموزا هی دازن میگن؟ 

یا نمیبینید !یا خودتونو زدید به ندیدن

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی باشه نهایی از کنکور اسون تره به نظرم عادلانه تر شده این بده که مملکتمون داره به سمت حدف کنکور پ ...

بشینید تا کنکور حذف شه 

کجاش عادلانه تره؟ اصلا به مناطق کم برخوردار کسی فک میکنه؟ سطح امتحانارو دیدی شما اصلا؟ 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

هرچی باشه نهایی از کنکور اسون تره به نظرم عادلانه تر شده این بده که مملکتمون داره به سمت حدف کنکور پ ...

والا کنکور خیلی اسون تره هم کنکور دادم هم نهایی سوالای کنکور قابل حل بودن ولی نهایی شیمی وحشتناک 😐

بدیش اینه چرا باید یه بار حق امتحان دادن رو داشته باشی 😕

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

اونایی ک میگن معدل خوبه 

همون هایی هستن ک روز اول مدرسه گریه نمیکردن تو کلاس و ب اونایی ک گریه میکردن میگفتن عع اینا رو بچن نمیفهمن یکم ک گذشته فهمیدن اونی ک نمیفهمیده خودشون بودن😂😂💙

به عرض شما برسونم ۲۵ صدم تغییر در نمره ی عربی با ضریب کمی که در رشته ی انسانی داره و چه بسا ضریب بالاتر برای رشته های تحربی و ریاضی اختلافی حدود ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ تا میده 

عدالت !

اون ۲۵ صدم هم سلیقه ی مصحح هست

حذف کنکور مساوی با افت سواد کشور 

حداقل اموزش رو قوی کنن بعد سخت بگیرن 

کنکور حذف شه معدل نهایی میاد رو 7