2777
2789

با فامیلمون تو ی ساختمونیم این بچش میاد خونمون هر بار دیدم تو خونشون میره دستشویی دستشو نمیشوره منم تو خونه خودمون بهش گیر میدم ک رفتی دستشویی باید دستاتو بشوری اینم هر بار خونه خودشون میره دستشویی دوباره برمیگرده منم بدم یاد با اون دستاش بهم دست بزنععهههههه شما هم بدتون میاد ؟ یا این واقعا کثیفه 

درضمن ۷ سالشه مادرشم عین خیالش نی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم انقد میگم

معلونه که ادم‌چندشش میشه

بگو زودتر مریض میشی

ادم باید هربار دستاشو بشوره هم قبل دسشویی هم بعدش 

هی بگو

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

ای بابا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ای کاش مامانش یکم توجه میکرد فردا صد نوع بیناری روده و لوله گوارش میگیره. 

درسته که وظیفه مادرشه...ولی اگه می‌تونی با داستان یا یه کارتون در مورد ویروساست خارجیه اسمش یادم نیست بهش نشون بده که شمارم مریض نکنه

من نشون خواهر زاده‌م دادم مثل همین بچه فامیلتون بود دیگه دستاشو می‌شوره 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
باهاش صحبت کن یا به مامانش یه جوری بگو ابراز نگرانی کن ب.و مریض میشه و اینا‌..

هر بار مریضه و میبرنش دکتر بهشون هم گفتم این مریض میشه بخاطر اینه ک دستاشو نمیشوره خودشو میزنه ب اون راه

خب به مامانش بگو 🫤 واقعا یسری چیزا دیگه رودروایسی نداره بگو بچه چرا دستشو نمیشوره؟ خود بچه مریض میشه اصلا 😐

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱