2777
2789
عنوان

خانم های با سابقه در بارداری

201 بازدید | 59 پست

من امروز رفتم سونو هفت هفته تموم شد تازه جنین دیده شد بدون صدای قلب ،امروز وارد هفته ۸ شدم

و من همچنان ترشحات قهوه ای دارم 

دکتر بدون معطلی گفت این بارداری خوب نیست 

و شما باید بری برای سقط ،بارداری خوبی نیست 

کسی چنین بارداری داشته که صبر کرده باشه و قلب جنین به صدا در بیاد ؟؟؟؟

من واقعا نمی دونم حرف دکتر گوش کنم یا حرف دلم ؟؟؟

به هیچ عنوان تا ۱۲ هفته سقط نکن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید میذاشتی ۸ تموم بشه بعد بری سونو 

اونجا اگر نشنیدی بری برای سقط

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

اره خواهر منم  ابان١٤٠٢ قبل دقيقا در همين هفته ٦-٧-٨ لكه بيني داشت قهوه اي و يا قرمز. و قلب تشكيل نشد و سقط شد.چند ماه فاصله داد و الان سه ماهه كه باردار هست. به اونم دكترش گفته بود كه اين بارداري به سرانحام نميرسه

چطور این دکترها سقط تجویز می کنند  هفته پیش اصلا جنین ندید  این هفته تازه جنین دید  ...

نه دکترتو عوض کن لکه بینی دلایل مختلف داره. فعلا کار سنگینم نکن اصلا نزدیکی هم نداشته باش زیاد سرپا نباش خیره انشاالله

اره خواهر منم  ابان١٤٠٢ قبل دقيقا در همين هفته ٦-٧-٨ لكه بيني داشت قهوه اي و يا قرمز ...

چه جالب ،واسه منم لکه بینی دارم 

حالا صبر کنم تا هفته دیگه 

اگه قلب تشکیل نشد برم برا سقط 

یا همین هفته برم 

نه دکترتو عوض کن لکه بینی دلایل مختلف داره. فعلا کار سنگینم نکن اصلا نزدیکی هم نداشته باش زیاد سرپا ...

راه میرم خیلی زیاد میشه ،الان با سونو واژینال انقدر زیاد بود که ،نمی دونم چه کنم