2777
2789
عنوان

بیا اینجا بگوووو...

36 بازدید | 16 پست

شده یه رازی داشته باشین که نتونستین تا الان به کسی بگین؟ بیاین اینجا به هم بگیم همو دلداری بدیم عشقا🙂

من خودم دارم یه بیماری ژنتیکی 

و دومی هم که قبلا گفتم توی تاپیکا که به لطف اولین عشق زندگیم مثلا عشقم بود دیگه دختر نیستم🥺😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دختر نیستم 😔🥺 به لطف کسی که دوسش داشتم 

تا جایی که بتونم اینجا تاپیک میزنم تا شاید بتونم به دخترا کمک کنم و بگم شما وجودتونم از سر پارتنرتون زیادیه خودتونو بی عفت نکنید

ببین من یه زمانی خیلی ناراحت بودم ازین موضوع و کلی شب و روز درگیرش بودم اما ارامشم مهم تره ترمیمم در ...

از نظر منم اهمیتی نداره.من نمیدونم چجوری و به چه علت بوده اما توبه کنید و بسپارید به خدا. شاید یکی مثل همسر من در اینده جلوتون در اومد که اصلا براش مهم نیست این مورد و اصلا شاید بکارت شما از نوعی بوده که از بین نرفته باشه. در هر حال خدا بزرگه ❤️

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
از نظر منم اهمیتی نداره.من نمیدونم چجوری و به چه علت بوده اما توبه کنید و بسپارید به خدا. شاید یکی م ...

خیلی وقته توبه کردم توی این مدت میتونستم برم دنبال فساد و با اصطلاح خوش گذرونی اما عفت خودمو حفظ کردم و از پیش خودم و خدام سربلندم

خیلی وقته توبه کردم توی این مدت میتونستم برم دنبال فساد و با اصطلاح خوش گذرونی اما عفت خودمو حفظ کرد ...

خداروشکر . ان شالله عاقبت بخیر باشی عزیزم

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡