اولین گزینه اینستاگرام هست که من به شدت راضیم هیچکدوم از روز اول اینستا نداشتیم و نداریم و حتی احساس نیاز پیدا نکردیم بجاش یوتیوب داریم همسرم گل ارایی و کلیپ های تاریخی علاقه داره منم اموزش زبان و خوشنویسی زبان و پرونده های جنایی کلی هم به معلوماتمون اضاف شده شبا باهم یه کلیپ میذاریم و میبینیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینکه اصلا اصلا بخاطر رفیق هام با همسرم جروبحث نکنم یا زندگیم رو ول نکنم بچسبم به اونا اخرش اونا هم میرن پی زندگیشون و کسی که تا اخر عمرم باهاشم همسرمه
اینو ممنوع کردم
قبلا بچه بودم نمیدونستم هروز با رفیقام بود کل زندگیم رو ول کردم هروز با شوهرم جروبحثم بود پشت رفیقامو میگرفتم تا یبار دیدم همسر رفیق بهش گیر داد رفیقم رک بهم گفت ببخشید ولی همسرم زندگیم مهم تره دوست نداره باهات باشم خداحافظ از اون روز اولویتم شدم شوهرم تا رفیقام
مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
اولین گزینه اینستاگرام هست که من به شدت راضیم هیچکدوم از روز اول اینستا نداشتیم و نداریم و حتی احساس ...
اینستا رو هستم و در کل استفاده از گوشی رو محدود و بین خودتون توافقی حل کنید
سفر مجردی با دوستان مجرد ممنوعه برای ما
تنهایی بدون هماهنگی مهمان دعوت کردن یا مهمانی قبول کردن
مدل رفتار و با نامحرمان هر دو طرف و حد شوخی ها مشخص شده
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
موقع دعوا گفتن دعوا ها به خانواده اکیدا ممنوع جدا کردن جای خواب ممنوع این باعث شده هیچکسی از دعوا ها و برنامه هامون باخبر نشه و اینکه جامون جدا نمیشه باعث میشه هرچی هم بحثمون ریشه داره تا صبح فراموش میشه