2777
2789

سلام 

مهارت و هنر خاصی ندارم ولی اوضاع طوریه که باید یه شغل خوب پیدا کنم خیلی وضع مالیم افتضاحه 

چه شغل هایی میشناسین؟؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغازه وآنلاین فروش باش لباس زیر زنانه   شال کلاه جوراب موگیر دخترانه بفروش

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

عزیزم تو دیوارو جاب ویژن بگرد

بهتره به عنوان فروشنده استخدام بشی پول جمع کنی یه مقدارشو طلابخری یه مقدارشو بزاری کنار آنلاین شاپ بزنی 

تاجایی که میشه پول به چیزای بیخود نده کتاب اثرمرکب رو بخون

آنلاین شاپ سرمایه اولیش چقدره؟؟؟ 

4.5 تومنی لازمه بنظرم ... ببین بستگی داره بخوای چ محصولی زفروشی مثلا لوازم ارایشی لوازم مارک طبیعتا گرونه بعد پاکت بسته بندی لازم داری چمیدونم پلاستیک حبابدار و.... باید رو پیجتم کار کنی اعتماد مستری بدست بیاری روندش اونقدرام سریع نیست ...ولی خب خیلیا دارن پول خوب در میارن از انلاین شاپ

عزیزم تو دیوارو جاب ویژن بگرد  بهتره به عنوان فروشنده استخدام بشی پول جمع کنی یه مقدارشو طلابخ ...

گشتم سمت ما اصلا نیست فقط دی..جی..کالا نیرو میگیره که اونم تمام وقته چندتا تاپیک خوندم گفته بودن خوب نیست چون کل ۱۲ ساعت سرپایی و به سه ماه نمی کشی اصلا . گاهی پاره وقت هم میگیره ولی نمیدونم چه طوریه 

گشتم سمت ما اصلا نیست فقط دی..جی..کالا نیرو میگیره که اونم تمام وقته چندتا تاپیک خوندم گفته بودن خوب ...

خب یه چند ماه کار کن پول جمع کنی بعد بیا بیرون ببخشیدا ولی باید سختی بکشی یکم