2777
2789

من قبلا ک نات**کوین نقد شد حدود یه تومن در اوردم اونم خیلی کم بازی کرده بودم ولی با این حال فروختم و پولشو دادم مامانم خرج کرد 

ببینید این بازی فقط توی ربات تل**گرام هست و هیچ برنامه دیگه ای نداره 

تنها کاری که میکنید اینه برید توی تل**گرام و روش ضربه بزنید و سکه بگیرید

اون سکه ها اسمشون نات کوین هست 

الان قیمتش 1100 هست یعنی اگه شما 10 هزار تا نات کوین جمع کنی 11 میلیون تومن پول میگیری

اینا در واقع ارز دی*جیتال هستن و مثل بی*ت کوین و اینا میشه خرید و فروش کرد 

کلاهبرداری هم نیست چون تلگ**رام بهشون تیک آبی داده و گرفتن تیک تایید از تلگرام کار راحتی نیست 

خلاصه که ضرری برای کسی نداره نهایت بزنید موقع بیکاری اخرش بدون پرداخت هیچ هزینه ای بهتون پول میدن 

این پول ها هم برای تبلیغات هست یعنی یه جورایی پولهایی که قراره به شما بدن هزار برابرشو خودشون در میارن و بهتون تضمین میکنم که میتونید پول در بیارید خیلیم رایگان

اگه سوالی داشتین توی تل**گرام بهم پیام بدید Miss_garibe 

لینک رباتم میزارم کپی کنید تو ت**لگرام بزنید میاره 

تا آخر خرداد پول میشه

https://t.me/hamsteR_kombat_bot/start?startapp=kentId5965769680

ممنوعه الان تعلیق میشی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولی از ما نمیگیره ؟

نه رایگانه

این لینکه منه اگه خواستین وارد شین باید ینفر دعوت کنم

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

https://t.me/hamSter_kombat_bot/start?startapp=kentId7042232721

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

پولی از ما نمیگیره ؟

نه عزیزم پول نمیگیره 

یه دوست دیگه تو بازی لازم دارم که یکی از کارتام باز شه 

ممنون میشم درخواست دوستیم تایید کنی تو بازی دوستم شی تا کارتم باز شه

چجوری میشه نقدش کرد؟ چرا تا 4-5000که میرسه دو هزارتا کم میشه  تو تلگرام متونستم پیامت بدم

یه دوست دیگه تو بازی لازم دارم که یکی از کارتام باز شه 

ممنون میشم درخواست دوستیم تایید کنی تو بازی دوستم شی تا کارتم باز شه 

ایدیم میزارم برات تو تلگرام پیام بدی بم🥲