الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط خودتون باشید توی زندگی و یادتون نره هیچ وقت برای اینکه کسی از شما خوشش بیاد و مورد پَسند کسی باشید آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست........شما وجودتون بااَرزش تر از تموم دنیاست....زمانی که اَرزش خودتونو بدونید و آزادگی خودتونو حفظ کنید همه چیز به سمت شما میاد و گِره های زندگی باز میشه..
عوضش از طریق این لینکه که برات میفرستم اگر رباتش رو استارت کنی بهت هم پول میده هم اینکه میتونی وارد گروهاش بشی اونجا خیلیا هستن که مثل تو هستن و دنبال ی خانوم خوب برای ازدواج هستن ؛)
راه حلت اینه که بهش بگی ساکت شو تو راه حل نده ساکت شو
مشکلت چیه شما؟
بقیه تو تاپیکای قبلم بهش راه دادن خودمم گفتم بهش
هر چند به نظرم کاملا کاربر هدف داریه ولی بازم جواب شونو دادن الانم اگر از جایی عصبانی هستی گوشیت و بزار کنار آروم شو دعوا گرفتن با بقیه فقط برا اعصاب خودت بده وگرنه میتونیم تا صد سال دیگم بشینیم بحث کنیم گل خب؟