2777
2789

شاغلا انقد کار دارن وقت نمیکنن بیان

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فرهنگ هنوز جا نیفتاده ک خانه داری هم شغل ب حساب میاد؟؟؟؟اونم سختترین شغل🤨🫡

خب ب کتفم ک حساب میشه ب درک ک حساب میشه مگه به من چه؟ من تاپیک زدم ؟ 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

خصوصی گداشتن اسونه؟😭😂ینی شاگرد پیدا نیشه

اسون که نیست اگه تو خونه ی خودت امکان برگزاری کلاس داری تو خونه برگذار کن یا با یه آموزشگاه هماهنگ کن کلاس برگذار میکنن برات ولی هزینه کلاس و برق رو ازت میگیرن 

میخام بدونم وارد اموزش عربی شم یا اموزش علوم اجتماعق

درود، 

عزیزم من خودم دوازدهمیم، اما گفتم شاید بتونم راهنماییت کنم

ببین اول به علاقه‌ت یه نگاهی بنداز، ببین چی دوست داری

خود من واقعا برام علوم اجتماعی خیلی ارزشمنده و حاضرم حتی حقوق بیشتر رشته های دیگه رو از دست بدم ولی قبول بشم، 

اما اگه شما عربی و علوم اجتماعی از نظر علاقه برات توی یه سطحه، میتونی بری فاکتورهای دیگه رو هم بررسی کنی، مثلا درآمد و سختی و اسونی تدریس، 

دبیر جامعه شناسی من می‌گفت که استادش میگه جامعه شناسی خوندنش سخته و تدریسش سخت تر. و البته به نظر شخص من تدریس و فهموندن علوم اجتماعی سخت تر از عربیه

پس از بحث علاقه که بگذریم از لحاظ اسونی و سختی میتونی مقایسه کنی ببینی کدوم راحت تره از نظر شخص خودت

مورد بعدی، درآمد و آینده‌س، ببین خب آموزش عربی و ادبیات و ریاضی و زبان آینده و درآمد بیشتری داره، چون میتونی توی آموزشگاه ها استخدام بشی، دبیر برای تست بشی، اما خب علوم اجتماعی مثلا جامعه شناسی، نیازی به معلم تست تا جایی که من میدونم نداره، و کسی بخاطرش کلاس خصوصی نمیره 

پس از لحاظ درآمد واقعا درآمد عربی بیشتر میتونه باشه

اما خب علوم اجتماعی هم یه قشنگی خاصی داره که اگر دوسش داشته باشی، با خوندنش انگار که وارد یه دنیای دیگه ای می‌شی و خیلی روی مدل فکریت تاثیر میزاره

درود،  عزیزم من خودم دوازدهمیم، اما گفتم شاید بتونم راهنماییت کنم ببین اول به علاقه‌ت یه نگاه ...

وای ب تموم اینا فک کردم بازمممم نتبجه نگرفتم😭😂خیلییی ممنون ک انقد مهربونییی کامللل تایپ کردیی😭

راجع ب محل تحصیل وطور.عربی  مسهده  اجتماعی رشت

وای ب تموم اینا فک کردم بازمممم نتبجه نگرفتم😭😂خیلییی ممنون ک انقد مهربونییی کامللل تایپ کردیی😭 ر ...

محل تحصیل و محل خدمت رو من خیلی از پیچیدگی های شهرهای دیگه خبر ندارم 

ولی خب معمولا تا جایی که میدونم باید شهر خودتو انتخاب کنیا، چون بومیه

ولی غیر از اون، 

برای ما اینجوری که یه سری رشته‌ها یهو میبینی توی یه سری مناطق، محل خدمت نداره، ینی نمیتونی درس بدی، اگه بخوای اون رشته رو درس بدی باید یه جای دورتر از محل زندگیت بری و هر روز رفتنش سخته

میتونی اینم در نظر بگیری که برای کدوم رشته، سر دانشگاه و مدرسه ای که قراره توش تدریس کنی، مسافت کمتری مجبور میشی طی کنی و رفت و آمدش راحت تره

ولی حتما حتما به علاقه هم توجه کن و اگر درآمد برات خیلی مهمه، به اون چیزی که راجب عربی گفتم

و ببین خیلی ابعاد دیگه ای ممکنه باشه که من حالا الان به ذهنم نرسه، بشین به هر چیزی که به ذهنت میرسه فکر کن و توی هر بُعد علوم اجتماعی و عربی رو با هم مقایسه کن ببین کدوم برات شرایط بهتری داره 

بعد از اینکه همه چیو بررسی کردی، اخرش توی اولویت بندی یکی رو بزار اول یکی رو بزار دوم

بعدشو دیگه بسپار به خدا، شاید زد و اولویت دومتو قبول شدی