2777
2789
عنوان

لکه بینی بارداری چطوریه؟

560 بازدید | 8 پست

لطفا کمکککک

علائمش

مدتش

رنگش

علائم بارداریو بگین فرقش با پریودی چیه

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تفاوتی ندارند باهم 

لکه بینی لانه گزینی هم دوسه روز قبل موعدهست و رنگش شبیه خون پری نیست صورتی و قهوه ای هست

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
اگه تنبلی نداری یهفته از عقب افتادن پری ممکن باردارباشی  حالتای غیرعادی مثلا من عذرمیخوام غلظت ...

وای منم همینم که خدا رحم کنه

چندسال باردار نشدم تنبلی داشتم الان تازه جلوگیری کرده بودم که وزنمو بیارم پایین

غلظت شدید ادرار دارم با حجم زیاد با اینکه اب زیاد میخورم نباید انقد غلیظ میشد

چیکار کنم حالا

نمیدونم چاق تر شدم یا نه ولی حس میکنم سینم ورم داره.. اگه به فرض محال باردار باشم سینه از همین ابتدا تغییر میکنه؟ 

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
منم لایک کن لطفا

عزیزم بیا بخون یه چیزایی نوشتن حالا نمیدونم من چرا پریود نمیشم انقد درد کشیدم جونم در اومد

وای منم همینم که خدا رحم کنه چندسال باردار نشدم تنبلی داشتم الان تازه جلوگیری کرده بودم که وزنمو بی ...

من انقد شکه شدم از بارداریم ک دیگه حواسم ب این نبود نه فکرنمیکنم

خب علائم متفاوت

من باباراول تازه قصدشم نداشتییم یهو شد بعد دیدم براولین بار پری عقب افتاد

عزیزم بیا بخون یه چیزایی نوشتن حالا نمیدونم من چرا پریود نمیشم انقد درد کشیدم جونم در اومد

مرسی منم درد پریود دارم 

یه هفته قبل پریود هم تیر کشیدن تخمدان هام و سوزش معده داشتم 

امروز موعدمه ولی هنوز نشدم 

شما بی بی چک زدین؟

مرسی منم درد پریود دارم  یه هفته قبل پریود هم تیر کشیدن تخمدان هام و سوزش معده داشتم  ام ...

نه والا من اصلا فکر نمیکنم باردار باشم

جلوگیری با کاند وم داشتم ولی جلوگیریم کامل نبود، کان رو وسطای رابطه میزدم