2777
2789

مثل نایت کوین یسریا خودشونو کشیدن بالا هی میگفتن الکیه الکیه باور نکنین نایت کوین و الان کسایی ک بازی کردن دارن میلیونی یسریام میلیاردی دارن میفروشن 🙏🏻

هیچ!.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من پولش مشکل داره

من به حلال بودنش شک دارم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

اینو نگی چی بگی!!! 

کاش انقدر ندیدپدید نباشیم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اره دیگه میخوای خودت واردشون کنی بری بالا ..برو بابا

بیا بهت شات بدم ب ده نفر بیشتر از صبحه دارم یاد میدم بینفرم لینک ندادم 

عزیزم اصنم بخاد بدم هم ب خوده طرف سکه میده ی کمکی میشه بهش ک تازه کاره 

هیچ!.

دقیقا. اکثرا همونان که میترسن به بقیه هم چیزی برسه. میخان فقط خودشون باشن.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را