2777
2789

هم ذوق دارم هم ناراحتم بچم بی دندون میشه وقت دبستان😅

چقد طول می‌کشه جاش در بیاد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی کاش دختر منم ۶ سالگی دراره  چهار تا جلوییش خرابن الان نزدیک چهار سالشه

قطره اهن دادی؟ من نه به پسرم دادم نه به دخترم دندونای پسرم یدونه خراب یا سیاه هم نداره ولی پسرعموش که اهن خورد چهار تا جلویی خرابه 

دخترمم که کلا ۴ تا داره فعلا

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
براش کادو و شکلات بگیر زیر بالشتش بذار عزیزم بگو دندونشو شب موقع خواب بذاره زیر بالشت فرشته مهربون ب ...

حالا بعد افتادن دندون حرف زدنشون بامزه میشه صداشون تغییر میکنه

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
قطره اهن دادی؟ من نه به پسرم دادم نه به دخترم دندونای پسرم یدونه خراب یا سیاه هم نداره ولی پسرعموش ک ...

اره قطره خارجی دادم ولی از قطره نیس چون سیاه نشدن 

دکتر و دندونپزشک گف از شیر شبه چون مینای دندوناش میره هی داره کوچیکتر میشه دندون ها و ب ریشه میرسه چهار تا جلویی فک کنم تا عید دیگ خالی بشه 🥲

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
قطره اهن دادی؟ من نه به پسرم دادم نه به دخترم دندونای پسرم یدونه خراب یا سیاه هم نداره ولی پسرعموش ک ...

من قطره آهن دادم هربار با آبمیوه طبیعی قاطی میکردم میدادم اصلا سیاهی نداره بعد یه مدت به خاطر کم خونیش خارجی دادیم اونا کلا سیاه نمیکنن