2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقطش کن به نظرم اگه اوایل بارداریت هست 

بعد تحت نظر دکتر برو ارامش داشته باش بعد باردار شو 

ممکنه به خاطر تغییر هورمونها باشه چون به سدت هورمون ها به هم میریزه

ممکنه به خاطر سختی های بارداری باشه 

برو دکتر عزیزم حتما

سقطش کن به نظرم اگه اوایل بارداریت هست  بعد تحت نظر دکتر برو ارامش داشته باش بعد باردار شو&nbs ...

شما متاهلی؟

خیلیا توو بارداری دچارش میشن ولی بعد زایمان یا زودتر ب حالت طبیعی برمیگردن

این حرفا درست نیست زدنش

سقطش کن به نظرم اگه اوایل بارداریت هست  بعد تحت نظر دکتر برو ارامش داشته باش بعد باردار شو&nbs ...

بارداری ناخواسته. سوم. اولا همه میگفتن سقط همش میترسیدم الان تو شش ماه هستم. دنبال راه حلم که زایمان زودرس بگیرم راحت شم اولا ذکتر گفت چون هماتوم داری سقط میشه نشد من موندم با هزار بدبختی 

شما متاهلی؟ خیلیا توو بارداری دچارش میشن ولی بعد زایمان یا زودتر ب حالت طبیعی برمیگردن این حرفا در ...

اره میگم خب اگه اوایلش هست مثلا زیر دوماه

میگم نکنه خب به مادر و بچه اسیب برسه خب دکتر باید بره 

استرس  خوب نیست نه واسه مادر نه بچه

بارداری ناخواسته. سوم. اولا همه میگفتن سقط همش میترسیدم الان تو شش ماه هستم. دنبال راه حلم که زایمان ...

پس شش ماه به فکر خودت و بچت باش غصه نخور تصمیم بگیر قوی باشی اینجوری نکن 

من باردار سدم به شدت ویار داستم مدام استفراغ که خودس سقط شد

خیلی هم دلم شکست

مراقبش باش غصه نخور

گناه داره بچت با غصه دنیا بیاد 

بذار خوشحال زندگی کنه

قوی باش