2777
2789
عنوان

بی حیا شدم

2866 بازدید | 24 پست

احساس میکنم بی حیا شدم دیگه مثل دخترا ناز و اینا ندارم 

چند ساله با یک نفر تو رابطه ام 

لحساس میکنم خیلی بی حیا شدم باهاش راحت شدم 

حتی بهش پیشنهاد رابطه و اینا میدم من 

بعضی وقتا اون رد میکنه 

حتی امروزم بهش گفتم که عصری میام پیشت ولی گفت که نه خطرناکه اینقدر راه بکوبی بیای 

خیلی از خودم ناراضی ام 

تازه یبارم بهم گفت بی پروا شدی 

همش هم بهش میگم حداقل بیا نلمزد کنیم ولی اصلا پا پیش نمیدارع

چقدر خستم 

لطفا بگید چجوری خودمو کنترل کنم

تو بهش پیشنهاد رابطه میدی اون رد میکنه؟؟به نظرم با مشاوره صحبت کن تا راه درست رو بهت بگه 

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوادت وگرنه غیر ممکنه 

رابطه بیشتر از یکی دو سال طول کشید اصلا بیخیالش شید

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

چند سالته

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی

چقدر برات ناراحت شدم عزیزم فرصت شاد بودن رو از خودت نگیر راهی که تو میری یک عمر افسردگی در پیش داره

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

از رابطه بیا بیرون

تا وقتی تو رابطه ایی همینه

خودتو نمیتونی کنترل کنی

باید تنها شی

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

همین که خودت میدونی خوبه پس جلوشوبگیر

خب چطوری آخه😪😪😪

همش دلم براش تنگ میشه دلم میخواد زود به زود کنار هم باشیم ولی خب سر کاره و نمیشه و خیلی وقتا نه میشنوم