dastayofseki مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 52 عنوان مامانهای محصل که دکترا میخونن یا خوندن یه لحظه بیایید 16 بازدید | 9 پست سلام دوستان من ی دختر ۱۲ساله دارم میخوام بچه بیارم اما دکترا هم امسال کنکور میدم به نظرتون دکتری زیاد وقت میگیره و با بچه میشه خوند؟ 1403/03/14 | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارگورابیتونم عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 8861 بنظرم یکیشو انتخاب کن فعلا من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
کفایت_مذاکرات عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 7612 بیار بابا.من ارشد با بچه شیر خوار خوندم.الان دومی یکسالشه میخوام کنکور دکترا بدم.سخته ولی میشه کاری کرد.تازه اگر نتونستی ۴ تر مرخصی بارداری و زایمان میشه بگیری مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
dastayofseki مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 52 بنظرم یکیشو انتخاب کن فعلا عزیزم آخه اگه دکترا ندم از انگیزه می افتم شاید دیگه نتونم
dastayofseki مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 52 بیار بابا. من ارشد با بچه شیر خوار خوندم. الان دومی یکسالشه میخوام کنکور دکترا بدم. سخته ولی میشه ... عزیزم ممنون از دلگرمیت راستی رشته شما چیه و اینکه با دکتری چند روز باید دانشگاه باشبمغ
کفایت_مذاکرات عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 7612 عزیزم ممنون از دلگرمیت راستی رشته شما چیه و اینکه با دکتری چند روز باید دانشگاه باشبمغ ریاضی.دکترا فکر کنم دو روز فشرده مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
dastayofseki مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 52 ریاضی. دکترا فکر کنم دو روز فشرده موفق باشی.عزیزمی
جینا63 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 12842 یکیش رو انتخاب کن.جسارت نباشه اما دکتری خوندنتون به چه هدفه؟تو کارتون پیشرفت میکنید?اگر نهولش کنین. دکتری خوندن بخشوص اگر تزتون کار عملی داشته باشه واقعا فرساینده است. اگر از روی بیکاریه، فقط یه صندلی اشغال خواهید کرد
کفایت_مذاکرات عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 7612 موفق باشی.عزیزمی فداتشم آبجی. همچنین شما.إلهی به حق صاحب الزمان امسال جفتمون قبول بشیم❤️🌻 مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
جینا63 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 12842 عزیزم ممنون از دلگرمیت راستی رشته شما چیه و اینکه با دکتری چند روز باید دانشگاه باشبمغ بستگی به رشته تون داره.منم علوم پایه بودم.دو ترم اول، دو تا سه روز دانشگاه بودیم.ولی بعد امتحان جامع،کل هفته درگیر تز بودیم.این درگیری زمان تز به رشته تون ارتباط داره