2777
2789
عنوان

تخم مرغ شکوندن واسه چشم زخم

236 بازدید | 31 پست

لطفاً اگه باور ندارید نظر هم ندید فقط اونایی که میکنن اینکارو بگن. 

چطوری اینکارو میکنید

مراحل خاصی داره ؟ 

ممنون میشم 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که بهش عقیده دارم  برای پسرم انجام دادم مثل آب رو اتش بود

چطوری انجام دادی و چه شکلی ؟ چیز خاصی نوشتی روش یا چی ؟ یادم بدی بخدا دعات میکمک

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

همسایه بی فرهنگ ما تخم مرغ هاشو از اون ساختمون پرت میکنه رو پشت بوم ما که مثلا چشم نخوره😑 حالا کاری به اینکه کلا خرافاته ندارم ولی حداقل یکاری نکنید که برای بقیه اسباب زحمت شه 

Ashes to ashes dust to dust

یه پارچه بنداز زیر دستت اسپندبریز روش...تخم مرغ و بگیر دستت بالاو پایین تخم مرغو با دوتاسکه نگه دار بعد با یه مدادپرنگ اسم آدمایی ک مدنظرته رو بگو هریه نفر ک میگی یه خط بکش رو تخم مرغ

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲
همسایه بی فرهنگ ما تخم مرغ هاشو از اون ساختمون پرت میکنه رو پشت بوم ما که مثلا چشم نخوره😑 حالا کاری ...

والا من توی عمرم یک دونه نایلون ناقابل ننداختم توی محیط چه برسه به تخم مرغ 

میچرخونم دور سر خودمو بچم و شوهرم اسم فامیل رو میگم و...، بعد از پنجره پرت میکنم تو کوچه 

لطفا جایی پرت نکنید که دیگران از روش رد بشن، این چیزا برای طرفی که از روش و کنارش رد میشه سنگینی میاره. برای خودتون اب روی انیشه برای اون رهگذر بدبخت سنگینی روی زندگیش

ی تخم مرغ با دوتا سکه برمی داری می زاری رو تیزیه تخم مرغ لای پارچه یا یکی ازلباسای خودت بعد اسمارو دونه دونه بگو تخم مرغو ازروی همون تیزیش اسم ببر روی هراسمی شکست اون طرف چشمت کرده بعد سکه هارو بنداز صدقه 

من قبول دارم با اینک به جادو جمبل اعتقادی ندارم اما چشم رخم از نظر علمی تایید شدس

مامانم اینکارو میکنه: در حالت عادی هر چقد زور بزنی تخم مرغ نمیشکنه ولی اگ حس سنگینی رو بدنت داشتی یا مشخصه کسی چشمت زده یه تخم مرغ بیار تو سینک با هردو دست بگیرش اسم اون کسی ک بهش شک داری بگو یکم زور بزن تخم مرغ میشکنه صد در صد تضمینی 

ما با مداد یا زغال روی تخم مرغ به نیت هر اسم(اطرافیان) یه خط عمودی میکشیم

کل اسمارو ک گفتیم و یه خط برا هرکدوم کشیدیم،به تخم مرغ ایت الکرسی و چهارقل‌میخونیم

بعد توی دستمال یا پلاستیک میذاریم، اسم همه کسایی ک براشون خط کشیدیم تک تک میگیم و با هر اسم به فشار میدیم به تخم مرغ، رو اسم هرکس شکست ینی اون چشم زده

اگرم رو اسم هیچکس نشکست، بین پای کسی ک چشم خورد میزنیم زمین میشکنیم

من خودم برای اینکه کدورتی نسبت ب کسی تو دلم الکی درست نشه، این مراحل اسم هارو انجام نمیدم فقط ایت الکرسی و چهارقل نیخونم و میزنم زمین

ما میچرخونیم دور سر اونی که میخوایم براش بشکونیم بعد با یه مداد اسم میگیم روش خط میکشیم. بعد بزارش تو یه کیسه فریزر( قدیمیا میگن یه پارچه از مال اون شخص باشه) بعدم سکه صاف بزار روش. اسم هایی که خط کشیدی و بگو فشار بده. فشارهم یکسان باشه به اسم هرکی شکست اون چشم زده😁