2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بادمجونو کبابی میکنم، بعد ساطوری میکنم

پیاز سرخ میکنم، سیر اضافه میکنم و یکم تفت میدم(سیر زیاد سرخ بشه تلخ میشه)، گردوی آسیاب شده رم یکم باهاشون تفت میدم، بعد بادمجون و کشک و یکم آب جوش اضافه میکنم، میذارم ۲۰ دیقه با شعله کم بجوشه و جا بیفته

بعد نمک و فلفل و نعناع میریزم و تمام.

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

بادمجون رو سرخ کن بعد بکوب پیاز داغ و نعناع داغ هم درست کن بهشون نمک فلفل زردچوبه بزن البته نمک کم بزن چون کشک خودش یکم شوره بعدهمه رو باهم ترکیب کن و کشک بزن و یه کم ابجوش بریز بذار کشک ۲۰دقیقه رو حرارت باشه زیاد نریز که شل نشه درحدی که نچسبه یا ته نگیره بعد برای تزئین هم روش نعنا داغ و پیازداغ و گردو بریز داخلشم میتونی گردو بریزی خوب میشه

سیرهم داخلش میریزن ولی ما چون دوست نداریم من نمیزنم

بادمجونو سرخ میکنم بعد پیاز داغ سیر داغ درست میکنم همه رو قاطی میکنم با گوشتکوب برقی له میکنم،بعد میزارم رو گاز ادویه زردچوبه فلفل نمک میزنم ،بعدم کشکشو اضافه میکنم،در آخر نعنا داع و گردی خرد شده روش میریزم واسه تزیین

بادمجون و ورق ورق کن یکم نمک بپاش روش زهرش که درمد بشور خشکش کن تو روغن سرخش کن هرچقد تو روغن بیشتری سرخش کنی لذیذتر میشه بعد ک سرخ شد بکوبش 

یکم پیاز داغ درست کن سیر هم بهش اضافه کن با نعناع خشک و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و بادمجونا رو بهش اضافه کن و یکم کشک بریز ....

مامان یه دخمل گوگولی

بادمجان رو سرخ کن .پیاز داغ زیاد درست کن وقتی طلایی شد توش گردو خردشده ونعنا خشک زردچوبه  فلفل سیاه بریز گردو نداشتی هم اشکال نداره یکم تفت بده بعد بادمجان هارو بریز رو این ترکیب با گوشت کوب نرمش کن آخر هم کشک رو اضافه کن با شعله کم بزار جا بیفته 

.

بادمجونها رو با شعله ملایم ودر بسته سرخ کن که خوبب نرم بشن..بعدش پیاز داغ بزار ..سیر هم چند حبه سرخ کن..زردچوبه وفلفل سیاه اضاف کن..بادمجونهایی که سرخ کردی بهش اضاف کن یه نصف لیوان آب جوش بریز روش وشعله کم درش رو ببند تا به روغن بیوفته بعد کشک اضافه کن هم بزن نعناع داغ هم بریز دوباره شعله کم یه ۱۰ دقیقه بزار وخاموش کن.