2777
2789

من تو یه شهر دیگه کارمندم الان سه ساله نرفتم شهرمون به خانوادم سر بزنم و فقط تلفنی گهگاهی با هم در ارتباطیم چون حوصله پرسش ها و دلسوزی بیخودی همسایه ها و فامیل رو ندارم. ۳۶ سالمه الان .کی شرایطش مثل من بوده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درون خانواده ی منم داره به خاطر این قضیه از هم می پاشه 

خدا رحم کنه بهمون

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

منم خواهر کوچکترم از من زودتر ازدواج کرد، بعد اون هر خواستگار میومد، اولین سوال میپرسیدن، چرا اون اول ازدواج کرده.

نمیشد درس و کار بهونه کرد، چون اونم مثل من شاغل بود.

من خیلی رک میگفتم، من نمیدونم از اونا نه من نگرفتن برین بپرسین.

خواهرم به دلایلی سه سال عقد موند، سال بعد عروسی اونا، منم عروسی کردم.

ازدواجمم خیلی خیلی بهتر از اون بود. خواهرم هول کرد، ترسید سنش بره بالا، با کسی که لیاقت ابجیم رو نداشت ازدواج کرد.

من ۳۲ عقد کردم، ۳۳ عروسی کردیم. خداروهزاران مرتبه شکر، زندگی خوبیم داریم