2777
2789
عنوان

یکی بگه این آدم چجور پسریه؟!

13 بازدید | 11 پست

من یه نفر رو یه ساله زیر نظر دارم تقریبا مذهبی، هر وقت رفتم استوریش رو نگاه کنم چیز خاصی نبود ولی روز بعدش یا از خونه، یا از ماشینش، استوری گذاشته که بگه من اینارو دارم 😑😂چند وقت پیش تولدش بود با پیج فیک که عکس یه دختر داف رو گذاشتم همرو نگاه کردم فردایش دیدم آیفون 15 خریده😭😂آخه قیافه ش بچه مثبته نمیدونم پلیسه یا چی ولی میدونم با هیچ دختری نیست، به نظرتون از رفتاراش چی میشه برداشت کرد؟! قیافشم خیلی معمولیه از اون پسرایی نیست که زیاد به سر و ریختش برسه یا لباساشم خیلی معمولیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا نمیدونم اینستا کلا برای شیر کردن حالا یکی چیزای مفید میزاره یکی از خونه و ماشین نمیشه گفت میخاد بگه منم دارم بعدم همه چیزو شیر نمیکنن از اینستا شاید ۱ درصد شخصیتشو بشه شناخت

خوبه رفتارش باهات؟؟ خودشیفته س؟ یا قدردان وجودت هستش؟ 

قدر دان وجود ، زیاد اذیتم می‌کنه ، خیلی پیش از حد حساسه روم 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

والا نمیدونم اینستا کلا برای شیر کردن حالا یکی چیزای مفید میزاره یکی از خونه و ماشین نمیشه گفت میخاد ...

آخه هیچی نمیزاره فقط هر از گاهی مذهبی وقتایی که استوریش رو سین میزنم از این چیزا گذاشته

زیاد اذیتت میکنه😂😂

شتتتت🤣

مذهبیه ها ، گفتم که طلبه میخونه تو تاپیک های قبل

دیگ اینو ی هفته هست فهمیدم و خب یکم ی طور شدم دیگه 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم