2777
2789

اگه ۱۷۰ ملیون پول داشته باشید چه کاری باهاش راه میندازید که سود بده بهتون🙁🙁🙁

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شالیزار میخلم 😁

شالیزار چیه

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
دارم هیچ سودی ندارع چون پولی نیسس

هر روز ارزشش پایین میاد پس چیکار باید کرد

من گذاشتم تو حساب کارگزاری مفید و ازش سود میگیرم 

چجوریه شرایژش کدوم بانک

سودش چقدره

شالیزار چیه

مزرعه ای برنج میکارن هم خود قیمت زمین سال به سال میره بالاتر هم هرسال کلی برنج بدست میاد ازش که میشه فروختش از اونم درامد داشت

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

هیچی مورچه چیع کله پاچش چی باشع

وا عزیزم اینروزا با این شرایط اقتصادی سواد اقتصادی خیلی مهمه نمیشه گذاشتش یه گوشه ارزشش کم شه

چجوریه شرایژش کدوم بانک سودش چقدره

بانک نیس. کارگزاری مفید برای بورسه. ن اینکه تو بورس کار کنیا. صندوق ثابت گذاشتم ماهیانه برام سود میاد برا هر یه میلیونی حدودا ۱۸ تومن.ب پولمم دسترسی دارم هر وقت بخام هر مبلغی برمیدارم دوباره میذارم 

مزرعه ای برنج میکارن هم خود قیمت زمین سال به سال میره بالاتر هم هرسال کلی برنج بدست میاد ازش که میشه ...

تو منطقه ما برنج کاری خیلی زیاده ولی زمین گرونه چقد زمین میشه گرفت  دردسرشم زیاده 

خب بااین چیکار میکنی مثلا؟؟ 

کمترین کار اینه طلا بخری حداقل با تورما ارزشش پایین نیاد و نوسانش هماهنگ با تورم باشه ولی من میخام یه کار مفید انحام بدم

یا مثلا میتونی بری یه مهارت یادبگیری میکاپ ارتیست حرفه ای بشی و.... 

بانک نیس. کارگزاری مفید برای بورسه. ن اینکه تو بورس کار کنیا. صندوق ثابت گذاشتم ماهیانه برام سود میا ...

چه صندوقی من اوند خریدم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)