2777
2789

@niniyar_1     میشه لطفا بگید  که چجوری بفهمیم تاپیک مارو پاک کردید یا نه الان من پی وی فرستادم واستون ولی خواهش میکنم  جواب بدید همش کد میاد واسم اون همون اینکه یا خیر؟ تو تاپیک قبلیم اسکرینشو فرستادم لطفا ج بدید من میخام یه سری چیزایی خصوصی م پاک شه از اینجا 

💔🖤

تاپیکت رو هی ررو چک کن اگه بودش یعنی پاک نکرده اگه نیستش یعنی تعطیل شده خب

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

تاپیکت رو هی ررو چک کن اگه بودش یعنی پاک نکرده اگه نیستش یعنی تعطیل شده خب

چی تعطیل شده؟ 🤔  ببین میری تاپیک قبلی منو ببینی اونجوری میاد لینکش یه چیز طولانی میاد نمیدونم اونجوریه یا نه 

💔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی تعطیل شده؟ 🤔  ببین میری تاپیک قبلی منو ببینی اونجوری میاد لینکش یه چیز طولانی میاد نم ...

کدوم تاپیکت؟

تاپیکت نباید لای تاپیکات باشه اونموقع یعنی حذف شده

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

کدوم تاپیکت؟ تاپیکت نباید لای تاپیکات باشه اونموقع یعنی حذف شده

خیلی تاپیکام هست  ک باید حذف شده الان یه کدومو فرستادم واسش نمیدونم کدومه اماذغک نکنم واک کنه قبلا هم روز زوج بود فرستادم ولی پاک نکردند

💔🖤
 خیلی تاپیکام هست  ک باید حذف شده الان یه کدومو فرستادم واسش نمیدونم کدومه اماذغک نکنم وا ...

برای من پاک میکنه 

صبر کن ببین تعداد تاپیکات چنتاست یدونه ازش کم میشه 

روزای زوج هم هی یکی بفرست براش بگو لطفا حذف کنید

آلا خانوم عزیزم الان حالت چطوره سرپاشدی ؟باور کن من دایم فکرتم و نگرانتم وزنت کم کردی الان میتونی راه بری وکارات رو انجام بدی ..اخر خواهر خودمم یه جورایی مشکل شما داره البته اون سنش بالاس

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته