2777
2789

همستر امروز قیمت گذاری شد هر ده ملیون همستر  صد دلار( ۶ملیون)  

از سرنوشت تپسو اپ و یس کوین فعلا خبری نیست 

شوخی 🗿🗿

🚨@hamester_2000 این ایدی میگه صفر تا صد ملیونی شدن همستر رو🐹🚨

همین کارا کردی تنهایی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

همه ی سکه هارو برای خرید کارتای ماین خرج کنم؟ برا بالا بردن پروفیت؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین کارا کردی تنهایی 

😂😂😂👊

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

تو رو خدا یکی با لینک من بیاد. یه نفرو لازم دارم  

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
همه ی سکه هارو برای خرید کارتای ماین خرج کنم؟ برا بالا بردن پروفیت؟

من که خرج کردم پروفیتم سیصد هزار شد ثانیه صد سکه میده

🚨@hamester_2000 این ایدی میگه صفر تا صد ملیونی شدن همستر رو🐹🚨
داستان چیه

بیا خصوصی بگم. بازی استخراج ارزه که به زودی قراره لیست بشه و صافیا بخرن. اگه میخای راه های زیاد شدن سکه رو بگم. بیا با لینک من وارد شو. خصوصی

من که خرج کردم پروفیتم سیصد هزار شد ثانیه صد سکه میده

پس همشو بخرم یعنی ؟ همه ی کارتارو؟