2777
2789

چند  ماهی  میشد  که  با همسرم  ازدواج  کرده بودم 

یه  روز دسته  جمعی  با  زوج  های جوان  فامیلشون  رفتیم بیرون . همسرم  یه دختر خاله داره  که  قبلا فامیل شون بهش گفتن باهاش ازدواح  کنه  ولی نه  خودش نه  پدرش قبول  نمیکنن  اون  با یه مردی از  شهر  دیگه ای ازواج  میکنه.

من ارشد دارم  و مدرس و  معلم هستم

توی اون  جمعی  که  گفتم  این  خانم  برگشت به من  گفت  حالا این همه  کار  میکنی  چس  بهت  میدن ؟  بشدت  غم  میگن شدم 

دیگه از اون به بعد هیج  جا  باهاشون  نرفتم  و ازش متنفرم 

بعد اخیرا  فهمیدم  زن برادر همین  دختر  خاله  شوهرم  الان  توی  یه مهد  کودک  بشدت  الکی  له له  بچه  مردم  هست 

الان  احساس خیلی  بدی دارم  خیلی بد .

چطور  اون ها رو بسوزونم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی خوبه همون چس به تو هم نمیدن

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

چرا اون لحظه یادتون میره جواب طرفو بدین بعدش خودخوری میکنین

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

عجب ادمی هستی 

چیکار زتداداشش داری بعدم هرکی مهد کار کنه میشه له له😐

مثلا معلمیا اینجور ادبیاتو رفتار در شان تو نیست

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
می‌خای بسوزنی خودشو بسوزن چیکار به زن بردارش داری اون چه گناهی کرده 

من  کاری  به  زن  برادر  اش ندارم 

گرچند  اون هم  یه  اشغال صفت  حیوان  هست 

من  میگم  چطور  استاد بودن  من  چس  هست  و  ناچیز ) اصلا هنگ  کردم  از  این  ادبیات  بیشرمانه اش 

ولی  له له  بودن  اون  افتخار  فامیل ؟

من  کاری  به  زن  برادر  اش ندارم  گرچند  اون هم  یه   ...

داری میگی معلمی 

معلم شخصیت داره چرا شخصیت خودتو انقدر پایین در سطح اون میاری بیخیال شو

همون موقع باید مزگفتی چقدر بی ادبی شما اگ شغلم من درامدش کمم باشه حداقل ادبو شخصیتمو بالاتر برده 

چیزایی ک شما نتونستید بدست بیارید

عجب ادمی هستی  چیکار زتداداشش داری بعدم هرکی مهد کار کنه میشه له له😐 مثلا معلمیا اینجور ادبی ...

اگر  غیر  این  هست  پس  چرا استاد  شدن  چس هست ؟

من  نمیگم  له له هست اونای که مهد  کار میکنن 

میگم  در مقابل  اون  بی عزتی  که  بهدمن  کرد این میشه لهله

داری میگی معلمی  معلم شخصیت داره چرا شخصیت خودتو انقدر پایین در سطح اون میاری بیخیال شو همون ...

من هم  معلم  هستم  و  هم  مدرس 

شاید  باورت  نشه  هنگ کردم 

اصلا توی  خانواده ما  این جور  ادبیات  ی  وجود  نداره 

همه  احترام  میزارن  حتی  به بچه  کوچیک 

بغص  گلوم  رو  گرفته 

اگر  غیر  این  هست  پس  چرا استاد  شدن  چس هست ؟ من  نمیگم ...

اون گفته شعور نداشته بی فرهنگ بود

تو چرا داری با حرف اون ب بقیه توهین میکنین

خیلیا تووی مهد کار میکنن خیلیم کارشون پرزحمته و باید بهشون احترام گذاشت

حیفی بخدا انقدر خودتو با حرفات کوچیک نکن

اگ بهت تیکه انداخت همونجا بدون بی احترامی ب شغل کسی ب خود طرف حرفتو بزن بشونش سر جاش

دیگ مغزتو درگیر کارای اینا نکن ادم عاقل هیچ وقت نسب ب حرف ی ادم خلو چل واکنش نشون نمیده