2777
2789
عنوان

ازدواج عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 85 پست
خیلی درک میکنم چی میگی.منم هفده سال قبل همچین اتفاقی افتاد و هنوز نتونستم هضمش کنم.

من تنها ترسم همینه، اینکه نتونم فراموش کنم، اینکه رو زندگیم تاثیر منفی بخواد بزاره

این یه دختر ساده بود، منم از ساده‌گی و آروم بودنش خوشم اومد ولی همون آدم بزرگترین درد رو بهم داد

ممن از همکارم خوشم میومد

پسر ساده آروم خجالتی

به عنوان همکار کلی بهش اعتماد به نفس دادم، وجهه ش رو بین همکارا بالا بردم، قانون دنیا رو بخاطرش عوض کردم رفتم از احساسم براش گفتم،کسی که باید از خداش میبوددختری مثل من بره سمتش، حتی خودش گفت آدم خیلی باید خوش شانس باشه تا همچین اتفاقی براش بیوفته، ولی ترسید تلاش نکرد دلم رو شکست. 

تو فکر میکنی سادگی اینا از خوبیشونه ولی نه یا از بی عرضگی و ترسو بودنشونه یا از نا بلدی و اعتماد به نفس نداشتن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجهم میدونی نکته بد داستان کجاست؟ اینکه تو زیر آوارِ دلت  مشغول نگاه کردن شادی و خوشبختی ا ...

شاید بدترین لحظه همین باشه، لحظاتی که با هم تصور کردید و الان داره با کس دیگه ای تجربه میکنه، هیچ موقع نمیتونم به این سوال که چطوری تونست بگذره  از منی که اونهمه برای اینکه حالش خوب بشه، تلاش کردم

من تنها ترسم همینه، اینکه نتونم فراموش کنم، اینکه رو زندگیم تاثیر منفی بخواد بزاره

نترس

به جاش روی تله های روانی و خودشناسیت کار کن.تو بد انتخاب کردی، باید یاد بگیری درست انتخاب کنی. 

به نظرم پیش مشاور کاربلدی هم بری خوب باشه. 

میشه بپرسم چن سالتونه؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

۲۷

عشق سخته 

خیلی سخته 

البته اگه بهش نرسی 

کاش خدا از اول اونایی که قسمت همن رو سر راه دیگران قرار بده 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

شاید بدترین لحظه همین باشه، لحظاتی که با هم تصور کردید و الان داره با کس دیگه ای تجربه میکنه، هیچ مو ...

میدونی منم مثل توام:)

تو همه روزای بدش من بودم

تو روزایی که هیچکی نموند واسش

همه رهاش کردن

تو روزای ناراحتیش

من بیشتر از خودش ناراحت بودم و دنبال خوب کردن حالش بودم

در نهایت میدونی چی گفت؟گفت تو هیچوقت منو درک نکردی

من میفهمم حالتو

تمام استرسا و ناراحتیاتو میفهمم

درد وقتی که فهمیدی ازدواج کرده رو با تک تک سلولام میفهمم

ولی ما باید زندگی کنیم

اخرش اومد گفت نمیتونم به خانوادم چیزی بگم و ...، بعد از چهار ماه دیدم تونست به اولین نفر چراغ سبز رو ...

فدا سرت برادر، واقعا بگردم برای دل شکسته ت

زمان حل میکنه یه سری چیزا رو. 

یه روز یکی میاد تو زندگیت که همه میتونم هاش برای توئه، صبر کن و به حکمت خدا اعتماد کن🌹😊

عشق سخته  خیلی سخته  البته اگه بهش نرسی  کاش خدا از اول اونایی که قسمت همن رو سر ر ...

وآقا سخته، ۲۷ سال خودمو نگه داشتم که همه اولین ها رو با کسی تجربه کنم که همسرم باشه، بهش هم گفته بودم که من چنین شخصیتی دارما، ولی نامردی کرد و الان دیگه نمیتونم به هیچ دختری بگم تو عشق اولمی، 

فدا سرت برادر، واقعا بگردم برای دل شکسته ت زمان حل میکنه یه سری چیزا رو.  یه روز یکی میاد تو ...

ممنونم، انشالله روزی اون آدم بیاد که من همون اعتماد رو داشته باشم، و بتونم همونقدر بی منت دوسش داشته باشم