2777
2789
عنوان

ده تومن پول دارم

95 بازدید | 23 پست

ده تومن پول تو حسابمه

خوابگاهی هستم به خاطر همین خرجم زیاده

این ده تومن و چیکار کنم که یه سودی ازش به دست بیارم بتونم هم تا شصت هفتاد روز خرجم و بده؟

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش توی خوابگاه نمیتونی کار راه بندازی؟ 

بچه های ما غذا و دسر درست میکردن و میفروختن 

یا لوازم ارایشی هم خیلی سود داره 

با یکی دو میلیون هم میتونی اینارو راه بندازی

شاید طلا بتونید بخرید خوب باشه، چند وفت دیگه با قینت بالاتر میفروشید، البته سعی کنید طلای کارکرد بگی ...

مثلا هفت تومنش رو طلا بخرم ماه دیگه بفروشمش؟

چون تو این دوماه همینقدر پول تو دستمه فقط 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
باهاش توی خوابگاه نمیتونی کار راه بندازی؟  بچه های ما غذا و دسر درست میکردن و میفروختن  ...

از فروشندگی و این چیزا خوشم نمیاد

با این ده تومان برو یک لیف حموم بخر لیف رو ۶۰ تومان بفروش ما داریم هر دانه ۷۰ تومان مفروشیم هرشب نزد ...

آخه کی تو خوابگاه لیف حمام میخره

یه کار دیگه هم میتونی بکنی مثلا اگر این 10تومنو نیاز نداری بذارش توی بلو ب.ا.ن.ک ( همون سامان) 3 ماه بمونه بهت 10 میلیون وام بدون ضامن میده.... پولتم بلوکه نمیکنه....... الان که بذاری، مهر که دانشگاه باز میشه 20 تومنپول داری 

میتونی با یکی دو میلیونش یه کاری تو خوابگاه راه بندازی 

قسط ماهیانش هم 1/700 میشه 

از همون کار ماهیانت 1/700در میاد