2777
2789
عنوان

بنظرتون این افسردگیه

27 بازدید | 14 پست

باشوق و ذوق آماده میشم برامهمونی ولی وقتی میرم غم عالم رو دلم میاد حتی زبونم نمیچرخه بخوام صحبت کنم چه برسه بگم وبخندم،نمیدونمم علتش چیه ازخودم میپرسم خب چی اذیتت کرد واقعا چیزی نشده نمیدونم براچی ناراحت میشم.یکی دیگه از مشکلاتم اینه عصابمم سر کوچکترین چیزا بهم میریزه بخصوص اگراون رفتار یاگفتار ازطرف شوهرم باشه.اینقد درحالت عادی توخودمم که نمیفهمم اخم کردم یهو میبینم بین ابروهام ازشدت اخم درد میاد البته این خیلی پیش نمیاد 

سلام لطفا تاپیک اخرم  رو گزارش بزنید ممنون میشم واقعا

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی خفیف هست که تو این جامعه عادیه

آره چون جامعه ما مثل خیلی از کشورهای اروپایی ساعت ۸ همه جا سوت و کور و تعطیل نیست بخوایم دکتر متخصص ببینیم مثل اونا نیاز نیست چندین ماه تو نوبت باشیم برای پیدا کردن خونه اجاره ای باز هم نیاز نیست صف های کیلومتری وایسیم و چند ماه بگردیم و خیلی مشکلات دیگه که هیچوقت منابع رسانه معاندی که قبله گاهتونه بهتون نمیگه پس طبیعیه افسردگی بگیریم

دارو لازمم؟بعد زایمان اینجوری شدم

شاید با مشاوره اوکی بشی شاید نه دارو بده حساسیت کمتر بشه اما وقتی تو مهمانی میزی و ناراحتی یکم خب طبیعی نیست احتمالا باید یکی دو تا دارو مصرف کنی

آره چون جامعه ما مثل خیلی از کشورهای اروپایی ساعت ۸ همه جا سوت و کور و تعطیل نیست بخوایم دکتر متخصص ...

من اصلا منظورم به وضع اینایی،که گفتی نبود الان کل دنیا  افسردگی دارن وضع جامعه عزیزم برو بیرون خیلی آدم کم میبینی که حالش خوب باشه 

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
من اصلا منظورم به وضع اینایی،که گفتی نبود الان کل دنیا  افسردگی دارن وضع جامعه عزیزم برو بیرون ...

پس بنویس وضع دنیا نه جامعه چون جامعه منحصرا برمیگرده به کشور خودت . ان شاءالله خدا دل همه رو شاد کنه برای ظهور ناجی دنیا دعا کنیم