2777
2789
عنوان

روانی شدم ازدست بچم

175 بازدید | 17 پست

ساعت 6 صبح بیدار شده بعدش 12 خوتبید تا 2 بعدظهر ازاونموقع تا الان بیداره خسته شدم دیگه یکسال ونیمشه بزرگه هم 5 سالشه اون امشب زود خوابید فردا صبح زود بیدارم میکنه دیگه نمیکشم خسته شدم

چقد سخته مادرشدن😔

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه های منم کم خوابن...دیگه عادت کردم.بزرگتر که شدن ...من خودم میخوابم یه طاعت هایی

خیلی سخته بخدا سرم درد میکنه خودم از 6 صبح بیدارم😔😔😔

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
کاش منم این سختیو تجربه کنم 

انشالله بچه آروم خدا بهت بده ک خوابشم زیاد باشه

هم سن بچه ها منم بچه هات....الانم بیدارن 🤕

همیشه دیر میخوابن؟؟ من یساعت پیش بهش غذا دادم گفتم گشنشه شاید غذا هم نخورد بزور یکم موز دادم سنگین شه بخوابه اصلا الان رو پامه پاهام شکست ولی بیداره😔

صبور باش ۵سال دیگه یادت میره همچی و بزرگ شدن  وراحتی امیدخدا

کاش خدا صبرشم بده واقعا خستم امروز 😔

همیشه دیر میخوابن؟؟ من یساعت پیش بهش غذا دادم گفتم گشنشه شاید غذا هم نخورد بزور یکم موز دادم سنگین ش ...

اینا شبا تا دیر وقت بیدارن روز یکم میخابن....باباشون سرکاره وقتایی شبکاره اینا نمیخابن....دیوونه شدم رسما 

خدا کمک حالت باشه چرا خودت نمیری دراز بکشی برقا و خاموش کنی 

ساعت 10 خاموشی زدم به امید این ک بخوابیم ولی نخوابید خانوم 😢

اینا شبا تا دیر وقت بیدارن روز یکم میخابن....باباشون سرکاره وقتایی شبکاره اینا نمیخابن....دیوونه شدم ...

من شوهرم خیلی وقته ک خوابه فردا هم میره سرکار

همیشه دیر میخوابن؟؟ من یساعت پیش بهش غذا دادم گفتم گشنشه شاید غذا هم نخورد بزور یکم موز دادم سنگین ش ...

وای روپا که خیلی بد من تا ۴ سالگی هر چقدر راه گفتن نتونستم عادتش تغییر بدم تا آخرش مجبور شدم با بی محلی ترک عادت بدم الان خودش میخوابه روشتو عوض کن