2777
2789
عنوان

ریمو ابرو با مواد بایوتیک

1810 بازدید | 21 پست

صبح میخوام برم ابروهام ریمو کنم با مواد بایوتیک، ولی خیلی استرس دارم، کسی اینجا ریمو ابرو انجام داده؟ قبلا 6 ماه پیش با مواد رژوی تک جلسه ای رفتم ولی پاک نشد 

عزیزم ریمو ابرو زمان بره ممکنه با چن جلسه پاک بشه  منم در حال ریموم و تاحالا ۷۰.۸۰ درصد پاک شد ...

با چه موادی 

من آخه دفعه اول بعنوان تک جلسه ای رفتم و چقدم اذیت شدم، تحمل کردم ب امید پاکشدن ولی الان قرمزه و سرب مواد قبلی مونده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چه موادی  من آخه دفعه اول بعنوان تک جلسه ای رفتم و چقدم اذیت شدم، تحمل کردم ب امید پاکشدن و ...

خب عززیزم حتما ابروات پهن و پرررنگ بوده مث ابروای من 

منم جلسه ی اول با رژوی برام کار کرد

حلسات بعدی کالر لیفت

همسرییی میزاری من ابرومو ریموو کنم؟؟!!!      @ملوس_جاده_چالوس    

چرا ک نههه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب عززیزم حتما ابروات پهن و پرررنگ بوده مث ابروای من  منم جلسه ی اول با رژوی برام کار کرد حلس ...

چقد شد هزینه اش؟ 

من 3 تومن اول دادم بعد واسه چک ریمو گف 4 تومن باید بدی 🫤 بعدم منو پیچوند بلاک کرد چون گفتم زیاده واسه چک ریمو

از این لجم میاد ک مشاور درست بهم نداد هرچی گفتم ممکنه ب جلسه دوم بکشه گف نه خاطرت جمع تو یک جلسه پاک میکنم

فداتشممم همسرییییی

جیگر جیگر

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

پارسال ۱۸۰۰ الان ۲۵۰۰ شده  چک ریمو چیه عزیزم

همون جلسه دوم ک لکه گیری هم بهش میگن، هرچی از مواد مونده بخواد پاک کنه،الان یه جا دیگه گف با مواد بایوتیک پاک میکنم نوبت گرفتم برم خداکنه پاک بشه چون خیلی کم مواد مونده 

راستی عزیزم چیکار کردی رفتی ریمو

آره عزیزم رفتم ریمو، با مواد بایوتیک، نسبت ب رژوی خیلی خیلی درد کمتری داشت یعنی اصلا درد نداشت فقط یه مقدار سوزش بود ک قابل تحمل بود، فعلا منتظرم زخم بریزه ببینم چی شدن    شما ترمیم کننده چه مارکی استفاده کردی بعد ریمو؟