صبح میخوام برم ابروهام ریمو کنم با مواد بایوتیک، ولی خیلی استرس دارم، کسی اینجا ریمو ابرو انجام داده؟ قبلا 6 ماه پیش با مواد رژوی تک جلسه ای رفتم ولی پاک نشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسرییی میزاری من ابرومو ریموو کنم؟؟!!! @ملوس_جاده_چالوس
چرا ک نههه
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
همون جلسه دوم ک لکه گیری هم بهش میگن، هرچی از مواد مونده بخواد پاک کنه،الان یه جا دیگه گف با مواد بایوتیک پاک میکنم نوبت گرفتم برم خداکنه پاک بشه چون خیلی کم مواد مونده
آره عزیزم رفتم ریمو، با مواد بایوتیک، نسبت ب رژوی خیلی خیلی درد کمتری داشت یعنی اصلا درد نداشت فقط یه مقدار سوزش بود ک قابل تحمل بود، فعلا منتظرم زخم بریزه ببینم چی شدن شما ترمیم کننده چه مارکی استفاده کردی بعد ریمو؟