2777
2789
عنوان

در جواب این پسره چی بگم؟

38 بازدید | 10 پست

دوستان من یه پسر عمه دارم که هم سن و سال خودمه. ۲۹ سالمونه جفتمون. باهم خیلی رفت و امد داریم و توی این رفت و امدها متوجه شدم بهم علاقه منده. منم ازش بدم نمیاد خب بلاخره کارمند رسمی بانکه و مامانش عممه و خیلی همو خوب میشناسیم و توی ظاهر پسر معقولی به حساب میاد. این چند وقتیه به من پیام میده و باهم گهگاهی حرف میزنیم و بهم علنا گفته که ازم خوشم میاد. دیگه چند روز پیش بعد از کلی اصرار گفت که باهم بریم بیرون یه گشتی بزنیم تو شهر و یه چیزی بخوریم و اینا منم قبول کردم.(اینم بگم از شهر ما تا شهر اونا یه بیست دقیقه ای فاصله ست و محل کارش تو شهر ماست)

حالا امشب میدونید چی گفت؟ گفت من یه سوئیت اجاره میکنم بعد از کارم میرم اونجا یه دوش میگیرم میخوابم بعد اگه تو خواستی بیایم اینجا ماموریت انجام بدیم و یا اگه تو معذب بودی بریم همون بیرون دور بزنیم!

همون بار اول همچین پیشنهادی داد! بنظرتون چی جوابشو بدم؟ واقعا منظورش این بود بریم اون خونه ای که اجاره کرده و....

خیلی برام توهین آمیزه حرفش توروخدا بگید چی جوابشو بدم؟ چون خدای بالا سر گواهه که من اهل اینجور چیزا نیستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو تا الان فکر مبکردم پسرعممی،اشکال نداره اگه دور از خانواده ها خودمون آشنا بشیم.چون بهت اعتماد داشتم

الان با این حرفا به نظرم بهتره خانواده رو در جریان بزاریم بعد آشنا بشیم ببینیم به درد هم میخوریم یا نه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
بخدا انقدر که برام باور نکردنی بود اینجوری میگم. اصلا شوکه شدم این پیامشو دیدم

سرسنگین باش ،جرئت گفتن چرت و‌پرت و نداشته باشه مخصوصا هم فامیلین اگه جورنشین باهم بعداً خیلی بد میشه همودیدنی