2777
2789
سلام خوبی بابت راهی که داری میری خیلی برات خوشحالم نشون میده قلب سلیم داری ان شالله خوشبخت شی دختر خ ...

الهی من فدای مهربونیای شما بشم نازنینم😭🫂

ان شاءالله ک خدا یه دختر خوشگل گوگولی مگولی و پاکدامن نصیبتون کنه حتما امشب سرنماز شبم دعاتون میکنم خوشگلم💐❤

الهی من فدای مهربونیای شما بشم نازنینم😭🫂ان شاءالله ک خدا یه دختر خوشگل گوگولی مگولی و پاکدامن نصیب ...

ممنون عزیزم

یه خانم اوردن مثل شما بود داستانش توی محفل که با کلی زحمت حجاب کرد پدرومادرش اذیت میکردن در نهایت همسر خوبی نصیبش شد و بچه هم داشت تونستی سرچ کن ببین جهت دلگرمیت از راهت هرگز برنگرد...

دعا میکنم ثابت قدم باشی شمام منو دعا کن عزیزم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهادم به عنوان خواهر بزرگتر اینه در زمینه مهدویت تحقیق کن خیلی کمکت میشه تمام آینده ات ساخته میشه با توکل بخدا

استادمحمد شجاعی استاد برجسته توی ایتا کانال داره گوش کن خیلی زندگیت هدف دار میشه

موفق باشی گل دختر باعث سربلندی شیعه هستید امثال شما خدا حفظتون کنه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
پیشنهادم به عنوان خواهر بزرگتر اینه در زمینه مهدویت تحقیق کن خیلی کمکت میشه تمام آینده ات ساخته میشه ...

خدا به خودتون و خانوادتون سلامتی و ارامش بده بله چشم من همون دیروز ک گفتین رفتم داخل کانال محمد شجاعی عضو شدم💐

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز